SLOVENIJA - Kranjska Gora

Kranjska Gora smeštena je u dolini između Karavanki i Julijskih Alpa, na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije. Kao važan zimski sportski centar Kranjska Gora je poznata po takmičenjima za svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici. Ski liftovi i skijaški tereni se prostiru po padinama Vitranca od Kranjske Gore do Planice. Gostima su za skijanje na raspolaganju 23 žičare i 20 km skijaških staza (10 km lake, 8 km srednje i 2 km teske).

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL ŠPIK ***

SLOVENIJA - Kranjska Gora

Lokacija:  udaljen je oko 5km od skijališta i centra Kranjske Gore u mestu Gozd Martuljek.
Sadržaj: restoran, bar, zatvoren bazen sa wellness i spa centrom, dečiji bazen, sauna svet, kongresni centar, parking, šatl bus do centra Kranjske gore (više puita u toku dana)
Sobe: SAT

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL ŠPIK ****

SLOVENIJA - Kranjska Gora

Lokacija: udaljen oko 5km od skijališta i centra Kranjske Gore u mestu Gozd Martuljek.
Sadržaj: restoran, bar, zatvoren bazen sa wellness i spa centrom, dečiji bazen, sauna svet, kongresni centar, šatl bus do centra Kranjske gore (više puta tokom dana)
Sobe: pogled šuma ili planina:

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL RAMADA HOTELS&SUITES****

SLOVENIJA - Kranjska Gora

Lokacija: nalazi se u centru naselja, oko 100 m udaljen od skijališta. Od 2013. god hotel je u sastavu prestižnog lanca hotela RAMADA. Preporučujemo porodicama sa decom s obzirom da ima najviše porodičnih komfornih velikih soba sa mogućnošću dodavanja 3. i 4. pomoćnog ležaja, od

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL KOMPAS ****

SLOVENIJA - Kranjska Gora

Lokacija: Hotel Kompas nalazi se u centru naselja, udaljen 150 m od ski staze Hotel je renoviran je 2007 god.
Sadržaj: restoran, noćni klub, bistro picerija, diskoteku, zatvoreni bazen za odrasle i decu, stoni tenis, fitness centar, četiri teniska terena (od koga su dva pokrivena),

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL RAMADA RESORT ****

SLOVENIJA - Kranjska Gora

Lokacija: nalazi se u podnožju padine samo 100 m od centra naselja i ima predivan pogled na Julijske Alpe (vrh Prisank, Razor, Vitranc). Od 2013. god hotel je u sastavu prestižnog lanca hotela RAMADA.
Sadržaj: restoran, kazino Larix sa 50 aparata za zabavu i barom;

  • Hotel


Sign In