METAMORFOZIS - Grčka

Na 95km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se mesto Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s’ pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas ovo mesto očarati, a sasvim sigurno preporoditi i opustiti.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

APARTMANI METAMORFOZIS

METAMORFOZIS - Grčka

LOKACIJA: Apartmani Metamorfozis se nalaze u mirnom delu mesta preko puta poznatog hotela Simeon na oko 150m od plaže.
APARTMANI: U ponudi su prostrani duplexi od skoro 50m2 koji se nalaze u prizemlju. Pogodni su za smeštaj do šest osoba. Svi imaju dve spavaće

  • Vila
Detaljnije
Vila

APARTMANI SIGO

METAMORFOZIS - Grčka

LOKACIJA: Sigo apartmani se nalaze na oko 250m od plaže.
APARTMANI: U ponudi su komforni četvorokrevetni apartmani i petokrevetni duplex na prvom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, a kuhinje imaju šporet sa rernom.

  • Vila
Detaljnije
Vila

KUĆA BLUE STRATOS

METAMORFOZIS - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se na samoj plaži na manje od 1km od centra Metamorfozisa.
SADRŽAJ: Kuća građena u rustičnom stilu nalazi se u prelepom prostranom dvorištu sa puno zelenila, sa roštiljem, malim igralištem za decu, basket terenom. Sa zadnje strane kuće nalazi se natkriveni parking.

  • Vila
Detaljnije
Vila

KUĆA REVEKA

METAMORFOZIS - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se u mirnom delu, na stotinak metara od plaže i parka.
APARTMANI: U ponudi su studiji za 2-4 osobe, kao i duplexi za do 5 osoba, koji se nalaze u visokom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Prednost boravka u studijima je

  • Vila


Sign In