ZLATAR - hotelski smeštaj

U zapadnom delu Srbije, smeštena je jedna od naših najlepših planina – Zlatar. Pripada Dinarskim planinama, koje se nastavljaju do mora. Nedaleko od Zlatara može se posetiti kanjon reke Uvac, stanište belog bora i retke ptičije vrste na Balkanu – beloglavog supa. Ovaj prirodni rezervat, kao ekološko područje zbog interesantnosti pejzaža, bistre vode bogate ribom i mogućnosti splavarenja i foto-turizma privlači pažnju velikog broja turista.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

ZLATARSKI ZLATNIK

ZLATAR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: u samom centru, na najlepšem delu planine Zlatar
SADRŽAJ: restoran, letnja bašta, konferencijska sala
SOBE: raspolaže klasičnim dvokrevetnim sobama kao i porodičnim apartmanima u čijem sklopu se nalaze soba sa francuskim ležajem i soba sa dva odvojena ležaja. Kvalitetu usluge doprinosi i činjenica da je

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

ZLATARSKI BISERI

ZLATAR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: smešten je u najlepšem delu planine Zlatar, u okviru turističke zone Babića brdo, odakle se dalje pruža jedinstven pogled ka Javoru i Čemernici.
SADRŽAJ: Restoran, konferencijska sala, wellness (sauna, jacuzzi),parking i garažna mesta, besplatan wi-fi.
SOBE: jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe poseduju

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL PANORAMA

ZLATAR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: nalazi se na jednom od borovitih proplanaka Zlatara nadomak Nove Varoši, na nadmorskoj visini od 1230m i izgrađen je u specifičnom alpskom stilu.
SADRŽAJ: restoran na dva nivoa (sa komfornim terasama), kongresna sala, TV sala, sala za stoni tenis i pikado, teretana, zatvoreni bazen,

  • Hotel


Sign In