SIVOTA - Grčka

Sivota je nekada bilo ribarsko selo a poslednjih godina se razvilo u moderno letovalište sa velikim brojem taverni, kafića i prodavnica. Nalazi se između Parge (20km) i Igumenice (30km), na obali jonskog mora. Sivota je smeštena u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostvaca, naspram jonskih ostva Paksija i Krfa. Poseduje nekoliko desetina plaža od kojih su najpoznatije Bella Vraka koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostvcetom, Karvouno, Galikos Molos, Zeri, Zavia, Megali Amos, Mikri Amos, Agia Paraskevi… a najpoznatija je Pisina (u prevodu bazen) sa najsitnijim belim peskom, koja se nalazi na jednom od ostrvca prekoputa Sivote. U luci se nalaze ribarski brodici kao i luksuzne jedrilice kojima se može odploviti do Paksija ili Krfa. Kako je okružena zalivima, ostrvima i zelenim brdima, kristalno čistim morem, sa punim pravom Sivotu zovu Grckim Karibima… Kombinacija toplog mora, borovih šuma, maslinjaka i planina u zaleđu garanti su za odličan odmor i uživanje.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA MARGARITA - Sivota

SIVOTA - Grčka

LOKACIJA: Vila starijeg datuma, nalazi se između centra letovališta (udaljena oko 300 metara) i plaže Galikos Molos (oko 300 metara).
SADRŽAJ: Vila se nalazi u velikom, lepom mediteranskom vrtu sa nekoliko prijatnih kutaka za sedenje, roštiljem, tušem, igralištem za decu, parkingom (sa ograničenim brojem

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA KIMON - Sivota

SIVOTA - Grčka

LOKACIJA: Vila novijeg datuma, nalazi se između centra letovališta (udaljena oko 300 metara) i plaže Galikos Molos (oko 300 metara).
SADRŽAJ: Vila ima veliku zajedničku terasu sa dodatnim sadržajima poput nekoliko prijatnih kutaka za sedenje i tušem kao i parking (ograničen broj mesta).

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA HARA - Sivota

SIVOTA - Grčka

LOKACIJA: Vila novijeg datuma, smeštena između centra letovališta (udaljena oko 250 metara) i plaže Galikos Molos (oko 350 metara). Vila Hara se nalazi u mirnom i tihom delu Sivote.
SADRŽAJ: Lep mediteranski vrt sa nekoliko prijatnih kutaka za sedenje, roštiljem, ležaljkama...
APARTMANI: Studiji u

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA DUKAS - Sivota

SIVOTA - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se na oko 50 metara od strogog centra Sivote, a od najbliže plaže Galikos Molos, oko 390 metara. U lepom i mirnom okruženju, vila Dukas je pravo mesto za porodični odmor.
SADRŽAJ: Malo dvorište sa vrtom i mogućnost parkinga ispred vile.
APARTMANI:

  • Vila


Sign In