EVIA - Grčka

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Pefki je malo ribarsko mesto. Krasi ga prostrana peščano šljunkovita plaža, kristalno čisto more kao i prelepo šetalište. Edipsos se nalazi na severozapadu ostrva. Poznat je po svojim prirodnim termalnim izvorima koji imaju lekovito dejstvo. Ima oko 80 termalnih izvora i jedna je od najstarijih banja u Grčkoj. Sam Edipsos živi tokom cele godine, svojom arhitekturom podseća na Nicu, okružen je brdima, nudi dobru ponudu smeštaja, kafića, mnoštvo taverni. Neos Pirgos je letovalište najbliže Agioskamposu i po mišljenju mnogih najlepše na Eviji. Ovo živopisno mestašce je takođe veoma popularno među raznim profilima putnika, jer nudi raznovrsne sadržaje za miran odmor ili odličnu zabavu, svakome po želji i interesovanjima. Letovalište se nalazi u oblasti Oreoi. Ističe se kristalno čistom vodom, dugom peskovitom plažom, kvalitetnim i povoljnim apartmanima na odličnim lokacijama blizu mora. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

Kuća Christos - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća sa prizemljem u širem centru Pefkija. Kuća je udaljena oko 450m od mora i najbliže plaže.
SADRŽAJ: Kuća ima prostor u funkciji sopstvenog parkinga (nije betoniran) i ograničenog je kapaciteta.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture francuski ležaj

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Chrisoula - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru. Kuća je udaljena oko 150m od mora i oko 500 m od najbliže plaže.
SADRŽAJ: Sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture francuski

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Argiro - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća sa visokim prizemljem. Nalazi se u u širem centru Pefkija. Kuća je udaljena oko 100m od mora i najbliže plaže.
SADRŽAJ: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Avantaz - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem. Nalazi se u centru Pefkija. Kuća je udaljena oko 100m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartman za 2 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Mimika - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća. Nalazi se u širem centru Pefkija. Kuća je udaljena oko 50m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za za 2 ili 3 osobe (strukture dva ili tri osnovna kreveta u zavisnosti od tipa studija), opremljene TWC-om manje kvadrature, TV-om,

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Joanna - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća. Nalazi se na ulazu u Pefki, na oko 500 m od centra Pefkija. Kuća je udaljena oko 50 m od mora i na oko 400 m najbliže plaže.
SADRŽAJ: Kuća poseduje sopstveni parking ograničenog kapacita.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Aparthotel se nalazi u mirnijem delu Pefkija, udaljena oko 150 m od centra mesta. Od mora i najbliže plaže udajena je oko 150 m. 
SADRŽAJ: U sklopu objekta nalazi se uređeno dvorište, lobi bar, recepcija, otvoreni bazen (sa ležaljkama i suncobranima - ograničen kapacitet),

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Prizemna kuća na šetalištu. Nalazi se u u širem centru i mirnom delu Pefkija. Kuća je udaljena oko 50m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom,

  • Vila
Detaljnije
Hotel

Hotel Galini - Pefki

EVIA - Grčka

LOKACIJA: Hotel Galini 3* nalazi se u centru mesta Pefki, na glavnom šetalištu. Hotel je u potpunosti renoviran i sa svim neophodnim sadržajima predstavlja odličan izbor za sve ljubitelje kvalitetanog odmora. Nalazi se 50m od plaže, od koje ga razdvaja šetalište. 
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, kafe

  • Hotel


Sign In