KEMER - Turska

Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, udaljen je oko 45 km zapadno od Antalije, prepoznatljiv po predivnoj prirodi. Do nedavno ribarsko seoce, vremenom je preraslo u svetski poznato letovalište na Sredozemnom moru. Kemer odlikuje i veoma prijatna klima, što ga čini svojevrsnom vazdušnom banjom. Kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće Vaše letovanje nezaboravnim. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

Hotel Ares

KEMER - Turska

LOKACIJA: U centru Kemera, pravi gradski hotel za sve koji vole da budu u samom gradu. Hotel zvanično ima 3*, ali po našem mišljenju zaslužuje između 3* i 2*. Hotel se nalazi oko 350 m od javne plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Ares City

KEMER - Turska

LOKACIJA: Skroman hotel koji se nalazi u centru Kemera, pravi gradski hotel za sve koji vole da budu u samom gradu. Hotel se sastoji iz četiri bloka zgrada. Hotel se nalazi oko 200 m od javne šljunkovite plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Kemer

KEMER - Turska

LOKACIJA: U centru Kemera, oko 100 m od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen za odrasle i decu. Ležaljke i suncobrani na plaži se posebno plaćaju (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge uz doplatu: masaže i tretmani u turskom kupatilu, sauna, sef na recepciji, wi-fi.
SOBE:

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Camyuva, oko 10 km od Kemera. Hotel se nalazi oko 400 m od plaže na kojoj ima svoj deo.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen, pikado, dečije igralište, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Anita Dream

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Kiriš, 5km od centra Kemera. Poseduje svoj deo plaže na oko 400 m od hotela.
SADRŽAJ: Restoran, bazen, 2 bara, 2 konferencijske sale, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 4 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, stoni tenis, pikado, 2 dečija

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Anita Fontana Life

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Kiriš, na oko 5km od centra Kemera. Poseduje svoj deo plaze na oko 200 m od hotela.
SADRŽAJ: Restoran, bazen, dečiji bazen, vodeni tobogan, bar pored bazena, tursko kupatilo, teretana, dečije igralište, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Anita Kemer Noch

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Kemera. Poseduje svoj deo plaže na oko 100 m od hotela.
SADRŽAJ: Restoran, bazen, bar pored bazena, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet).
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Anita Sunpark

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Beldibiju, 15 km od centra Kemera. Poseduje svoj deo plaže od kog je udaljen oko 300 m.
SADRŽAJ: Restoran, bazen, bar pored bazena, igralište za decu, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet).

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Ares Blue

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Kemera. Po našem mišljenju hotel je po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Od plaže je udaljen oko 350 m.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen za odrasle i decu. Aktivnosti uz doplatu: tursko

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Ares Dream

KEMER - Turska

LOKACIJA: u centru Kemera. Hotel se sastoji se iz tri bloka zgrada. Hotel je po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Nalazi se oko 300 m od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen za odrasle i decu, razne

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Ares Endam

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi, oko 18 km od Kemera. Napominjemo da je hotel po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Poseduje svoj deo plaže na oko 100 m od hotela.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bazen sa dečijom sekcijom, sopstveni

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Asdem Beach

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi, na oko 18 km od centra Kemera. Hotel je udaljen oko 250 m od plaže gde poseduje svoj deo.
SADRŽAJ: Restoran, a la carte restoran, bazen, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, igralište za decu, aerobik, stoni tenis, razne vrste

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Asdem Park

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Kemera i sastoji se iz dve odvojene zgrade. Hotel se nalazi oko 100 m od plaže na kojoj ima svoj deo.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen za odrasle, bazen za decu, fitness centar, sauna i tursko kupatilo (dodatno se plaćaju),

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Club Sunbel

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi, oko 13 km od centra Kemera. Hotel se nalazi na samoj obali mora.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bazen sa dva tobogana i odeljkom za decu, mini klub za decu, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se na oko 1km od centra Kemera. Poseduje sopstvenu plažu od koje je udaljen oko 200 m.
SADRŽAJ: Glavni restoran, lobby bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen, animacije, sportove na vodi, gimnastika u vodi, mini klub (za decu 4-12

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Fame Beach

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Kemeru na oko 200 m od centra, na plaži. Sastoji se od glavne zgrade i zgrade Fame Hotela 3* koja je od ove godine pripojena hotelu kao anex zgrada udaljena oko 180 m od glavne zgrade i plaže.
SADRŽAJ: Restoran u

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Goynuk u lepom okruženju, na oko 10 km od centra Kemera. Nalazi se 90 m (preko puta) od sopstvene šljunkovite plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, a la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena, bar na plaži, bazen za odrasle i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Get Enjoy Hotels

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi, od centra Kemera udaljen je 18km, na oko 250m od plaže, gde poseduje sopstveni deo.
SADRŽAJ: Bazen, tobogani, snack bar i pool bar, razne animacije i sportovi na vodi, sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Larissa Mare Beach

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi, oko 15 km od Kemera. Hotel je po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Nalazi se na plaži koja je peščano-šljunkovita.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, dva bara, bazen za odrasle i decu, sopstvena plaža sa

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Camyuva, oko 8 km od centra Kemera. Hotel je sagrađen u otomanskom stilu. Hotel je po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Nalazi se oko 100 m od peščano-šljunkovite plaže gde ima svoj deo.
SADRŽAJ:

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Camyuva, oko 8 km od centra Kemera. Hotel izlazi na plažu.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen za odrasle i decu, bazen sa toboganom, dečije igralište, animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna (dodatno se plaćaju), sopstvena plaža

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Viking Nona Beach

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Kemera. Hotel ima zvanično 4*, ali po našem misljenju zaslužuje između 4* i 3*. Hotel se sastoji iz dve zgrade. Nalazi se na šljunkovitoj plaži od koje ga deli šetalište.
SADRŽAJ: Bazen sa delom za decu, restoran i više barova,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Viking Park

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi 6 km od Kemera u mestu Kiriš. Hotel je po kvalitetu smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru svoje kategorije. Nalazi se oko 300 m od sopstvene peščano-šljunkovite plaže.
SADRŽAJ: Glavni restoran, 2 bara, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečije igralište,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mestu Tekirova, oko 17km od centra Kemera, 300m od sopstvenog dela peščano - šljunkovite plaže, do koje je organizovan prevoz u određenim peirodima dana po utvrđenom hotelskom rasporedu.
SADRŽAJ: Restoran, a la carte restoran, više barova, tursko kupatilo, sauna, razne

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Armas Labada

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Camyuva oko 7 km od Kemera, na samoj plaži.
SADRŽAJ: Restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, fitnes centar, mini-klub, spa & wellness centar, tursko kupatillo, razne vrste masaža (uz doplatu) stoni tenis, sopstvena plaža duga 150 m, sa ležaljkama

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Daima Biz Resort

KEMER - Turska

LOKACIJA: Hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš, na oko 7km od centra Kemera, preko puta peščano-šljunkovite plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.
SADRŽAJ: Više restorana, više barova, SPA centar, sauna, tursko kupatilo, bazen za odrasle i bazen za decu sa toboganima,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Beldibi na oko 10 km od centra Kemera. Hotelski kompleks se sastoji iz više smeštajnih objekata. Poseduje sopstvenu plažu od koje ga deli ulica.
SADRŽAJ: Restoran, a la cart restoran, nekoliko barova, bazeni za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Tekirova okružen zelenilom, oko 16 km od centra Kemera. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i anex zgrade. Izlazi na svoj privatni deo plaže.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, loby bar, French Caffe, SPA centar, bazen za odrasle i decu, ležaljke i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Grand Ring

KEMER - Turska

LOKACIJA: Sastoji se iz nekoliko zgrada i nalazi se u oblasti Goynuk na oko 10km od centra Kemera. Poseduje sopstvenu plažu koja se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim prolazom.
SADRŽAJ: Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, otvoreni i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotelski kompleks okružen šumom i divnom vegetacijom, nalazi u oblasti Tekirova, na oko 17 km od Kemera. Sastoji se iz nekoliko objekata. Želimo da napomenemo da je hotel kategorisan sa 5* a da su kvalitet smeštaja i usluga u rangu skromnijih u okviru te

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš i sastoji se iz tri bloka zgrada. Udaljen je oko 7km od centra Kemera. Nalazi se preko puta plaže, do koje se dolazi podzemnim prolazom.
SADRŽAJ: Više restorana i barova, SPA centar, sauna, masaža, tursko

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Sea Life Kemer

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se na 1km od centra Kemera, na samoj plaži koja je šljunkovita.
SADRŽAJ: Nekoliko restorana i barova, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, aerobik, fitnes, animacije, sauna, tursko kupatilo, fitnes, mini klub, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Viking Star

KEMER - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Kemera. Hotel zvanično ima 5*, ali po našem mišljenju zaslužuje između 5* i 4*. Nalazi se oko 600 m od sopstvenog dela plaže do koje je organizovan besplatan prevoz u određenim periodima dana po utvrđenom rasporedu a po hotelskim pravilima.

  • Hotel


Sign In