HOTEL VUČKO

LOKACIJA: Nalazi se u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini žičara i na samo 50 m od ski staze. 
SADRŽAJ: Restoran, sala za konferencije, igralište za decu, wellness od 700 kvadratnih metara koji raspolaže velikim brojem sadržaja, uz doplatu na licu mesta 16 eur za 3 sata korišćenja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, relax soba, tuševi. Hotel nudi i  veliki izbor masaža (uz doplatu), fitness (besplatno za goste hotela), tereni za tenis, košarku, fudbal, besplatan Wi-Fi signal, parking (besplatno za goste hotela)garaža (uz doplatu). Hotel se sastoji iz više blokova– A i B blok su novoizgrađeni objekat, otvoren 2014. godine, ulazi se na glavni ulaz, povezani su sa centralnom zgradom, a depadans blok ima odvojen spoljašnji ulaz. Standardne sobe i apartmani se nalaze u depadansu. U centralnom delu su Superior sobe i apartmani a u A&B bloku su Lux sobe i apartmani.
SOBE: Sve sobe i apartmani su dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim (sobe) ili dva (apartmani) pomoćna ležaja, opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Apartmani dodatno imaju dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i mini čajnom kuhinjom. Većina apartmana ima pogled na ski staze udaljene svega 50m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), telefon, mini bar, TV. 
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje - postavlja se za minimum 15 gostiju). U slučaju manjeg broja gostiju, doručak i večera se služe po principu menija.



Sign In