HOTEL THERMANA PARK LAŠKO SUPERIOR

LOKACIJA: hotelski kompleks termi Laško nalazi se pored glavnog puta na samoj obali reke Savinje,15 minuta lagane šetnje od centra Laškog.
Zaklonjen je brdima medju kojima se ističe uzvišenje poznato kao"Laški Triglav" sa kojeg se pruža panoramski pogled na celo mesto.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe, Termalni centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima koji se prostire na 2200 m2 , Sauna centar sa nekoliko vrsta sauna, najmoderniji wellness & spa centar, natkrivena garaža.
SOBE: 181 soba i 7 apartmana, A/C, kupatilo sa tušem ili kadom, SAT TV, mini bar, telefon, wireless internet (besplatno), fen, bade mantil. Neke sobe imaju balkon (uz doplatu) i mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)

TERMALNI CENTAR se sastoji iz bazenskog kompleksa i sauna centra.
BAZENSKI KOMPLEKS ima svoj otvoreni i zatvoreni deo. Zatvoreni deo je pod staklenom kupolom, sa bazenima kružnog oblika i tri whirlpool-a koji su izdignuti nad bazenima. Posebno atraktivno je i noćno osvetljenje. Ovde se nalazi bazen sa efektima talasa, brza reka, rekreacijski bazen sa masažerima, kneipp staza, tobogan, kao i deo sa animacijama za decu. Unutrašnji bazen povezan je prolazom sa spoljašnjim delom koji se koristi i tokom zime. Letnji otvoreni deo sadrži bazen za plivanje, dečiji bazen, whirlpool i tobogan.
SAUNA CENTAR obuhvata površinu od 675 m2 i ima ukupno 7 sauna uređenih u savremenom stilu, ali sa dozom tradicije mesta u kome se nalaze. Od toga ima tri finske, parnu, infracrvenu, laconium i sanarium, a za odmaranje i pauzu gosti se mogu osvežiti u hladnom bazenu ili opustiti u toplom bazenu sa masažerom.
WELLNESS SPA CENTAR koncipiran je na način da mu se filozofija temelji na programima namenjenim za opuštanje, uživanje i povratak prirodi. Ovde je gostima na raspolaganju jedinstvena ponuda wellness programa i tretmana na bazi piva ili meda, tematski osmišljene kupke, kao i nega lica i tela bazirana na vrhunskim kozmetičkim proizvodima.
AYURVEDA CENTAR je deo Wellnes Spa centra gde se gosti susreću sa jedinstvenom ponudom programa orijentalne kulture bazirane na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka, tačnije Indije. Ayurveda medicina uči čoveka kako da bude deo prirode i pomaže mu da živi zdrav život. Obuhvata sve aspekte zdravlja tako što promoviše fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno blagostanje. Masaže, rituali, nega, joga i kupke pažljivo su osmišljeni i sprovode se od strane inostranih eksperata u toj oblasti.
Pored Ayurveda masaža gostima su na raspolaganju i različite vrste tajlandskih i klasičnih masaža.



Sign In