Hotel Delphin Diva Premiere

LOKACIJA: U oblasti Lara oko 15 km od centra Antalije. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen za odrasle i decu, bazen sa toboganima, fitness centar, tursko kupatilo i sauna (dodatno se plaćaju), ležaljke i suncobrani na plaži koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet).
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, klima uređajem, TV-om, mini barom (dodatno se plaća), telefonom, sefom (dodatno se plaća), balkonom. Family sobe su veće površine, predviđene za smeštaj minimum tri odrasle osobe, ili dve odrasle i dvoje dece ili dve odrasle i troje dece uzrasta do 14,99 godina, odnosno kako je programom putovanja tačno predviđeno.
USLUGA: Ultra all inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).
Napomena za Wifi: Besplatan u lobiju. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In