Hotel Blue Bay Platinum

LOKACIJA: Hotelski kompleks sastoji se iz nekoliko objekata, nalazi se oko 2 km od centra Marmarisa. Renoviran je 2011/2012. godine. Nalazi oko 150 m od gradske plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, tri bazena, od čega je jedan sa vodenim toboganom, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: fitness centar, ulaz u tursko kupatilo i saunu, razne vrste animacija i zabavnog programa u toku dana i večeri, dečiji klub (za decu uzrast od 4 do 11.99 godina). Aktivnosti i usluge uz doplatu: sportovi na vodi, razne vrste tretmana i masaža u spa centru.
SOBE: Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća), balkon, i klima uređaj. Family sobe su predviđene za smeštaj minimum 3, a maksimum 4 osobe (2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe), strukture francuski ležaj i sofa na razvlačenje ili 2 osnovna ležaja), opremljene kao i standardne sobe.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima, švedski sto - samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).
Napomena za WiFi: Besplatan u zajedničkim prostorijama, u sobama se dodatno plaća. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In