Hotel Munamar Park

LOKACIJA: Nalazi se u Ičmeleru na oko100 m od centra i oko 250 m od plaže.
SADRŽAJ: Restoran, bazen, bar, spa.

Smeštaj: Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, TV-om, telefonom , mini frižiderom (dodatno se plaća), sefom, klima uređajem i balkonom. Family sobe predviđene za smeštaj minimum troje odraslih ili dvoje odraslih I dvoje dece.

Wifi: Besplatan u lobiju. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima. Švedski sto - samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).

Web site: https://munamarparkhotel.com/

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.



Sign In