Hotel Richmond Ephesus Resort

LOKACIJA: Nalazi se na 12 km od Kušadasija, na Pamučak plaži i sastoji se od glavne zgrade i klub zgrada.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, a la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena, bar na plaži, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet), bazen za odrasle i decu, bazen sa toboganima, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, stoni tenis, pikado, razne vrste animacija, mini klub za decu, dečije igralište.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, fenom i mini barom (dodatno se plaća). Club garden sobe koje se nalaze u prizemlju klub zgrade i opremljene su kao i standardne sobe. Family sobe predviđene za smeštaj troje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti.
Napomena za Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.
Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In