Hotel Neopol (ex Venti)

LOKACIJA: Hotelski kompleks moderno dizajniran i smešten između bujnog zelenila borovog i palminog drveća na uzvišenju, odakle se pruža pogled na Egejsko more. Nalazi se na oko 1.5 km od centralnog dela Kušadasija, oko 500 m od najbliže plaže Jade i na oko 1 km od Ladies beach plaže
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, dva bara, bazen za decu i odrasle.
SOBE: Dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, TV-om, fenom za kosu, mini barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća). Deluxe sobe su veće kvadrature u odnosu na standardne. Standardne sobe se nalaze u nivou bazena, dok su deluxe sobe na spratu. Family sobe su namenjene za minimum 2 odrasle osobe a maksimum 3 odrasle osobe I jedno dete do 11,99 god.
USLUGA: PP - polupansion /doručak i večera - švedski sto – samoposluživanje/. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti.
Napomena za Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.
VAŽNA NAPOMENA: Prema hotelskim pravilima objekat ne prima rezervacije za osobe uzrasta ispod 18 godina u standardnim i deluxe sobama.



Sign In