Aparthotel Anna Luxury - Pefki

LOKACIJA: Aparthotel se nalazi u mirnijem delu Pefkija, udaljena oko 150 m od centra mesta. Od mora i najbliže plaže udajena je oko 150 m. 
SADRŽAJ: U sklopu objekta nalazi se uređeno dvorište, lobi bar, recepcija, otvoreni bazen (sa ležaljkama i suncobranima - ograničen kapacitet), koji će usled pandemije COVID-19, raditi ograničenim kapacitetom, a u skladu sa zdravstvenim protokolima Republike Grčke. Bazen je dostupan gostima u vremenskom periodu od 11h do 20h. Kuća poseduje sopstveni parking ograničenog kapaciteta. 
APARTMANI: Aparthotel poseduje studija za 2 do 3 osobe, pozicionirani u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Studiji za dve osobe imaju dva osnovna ležaja ili jedan bračni ležaj manjih dimenzija, dok studiji za tri osobe imaju jedan osnovni ležaj i jedan bračni ležaj manjih dimenzija ili tri osnovna ležaja. Svi studiji su opremljeni mini čajnom kuhinjom, TWC-om (sa tuš ili standardnom kadom), klima uređajem (uključen u cenu), TV, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka), dostupan u periodu jun-septembar.
Napomena: Svaka osoba u studiju mora imati svoj ležaj, uključujući i decu uzrasta od 3 godine. Strogo je zabranjeno da deca mlađa od 12 godina borave sama na bazenu bez nadzora jednog od roditelja.
VAŽNA NAPOMENA – Raspored po sobama (prizemlje, prvi ili drugi sprat) se određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.



Sign In