Apartmani GROODVY HOUSE

LOKACIJA: nalazi se na idealnoj lokaciji, između hotela Bistrica, Košuta i hotela Galens u izgradnji (bivši hotel Jahorina). U okviru objekta nalaze se novoizgrađeni apartmani VIDIK. Apartmani su sa skijalištem povezani novoizgrađenom stazom do ski staze Prača sa jedne strane i staze Ogorjelica i Novak Đoković sa druge strane. Odlazak na skijalište i povratak sa skijališta omogućen je skijama.
sadržaj: Apartmani imaju sopstveni parking i ski garderobu, a u sklopu objekta se nalazi mini market i kafe Groodvy's place. U neposrednoj blizini objekta nalaze se svi dodatni potrebni sadržaji za savršen zimski odmor (market, restorani, hoteli sa bazenima, ski rental, ski škola, ski vrtić, ski kase...).
APARTMANI: Apartman VIDIK 2 je površine oko 46m2. Nalazi se na prvom spratu. Sadrži spavaću sobu (struktura francuski ležaj + pomoćni ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen je za smeštaj 4 do 5 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja, terasa, TV, TWC. Apartman poseduje bežični intrernet (Wi-Fi).
Apartman VIDIK 5 je površine oko 42m2. Nalazi se na drugom spratu. Sadrži spavaću sobu (struktura francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen je za smeštaj do 4 osobe. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja, TWC, TV. Apartman nema terasu. Poseduje bežični intrernet (Wi-Fi).
Apartman VIDIK 9 je površine oko 46m2. Nalazi se na drugom spratu. Sadrži dve spavaće sobe (strukture francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen za smeštaj 4 do 6 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa trepezarijom, TWC, TV, terasa. Apartman poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).
Apartman VIDIK 14 je površine oko 46m2. Nalazi se na četvrtom spratu. Sadrži dve spavaće sobe (struktura francuski ležaj) i dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Namenjen za smeštaj 4 do 6 osoba. U sklopu apartmana nalazi se kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa trepezarijom, TWC, TV. Apartman nema terasu. Poseduje bežični intrernet (Wi-Fi).
Napomena: Svaki apartman poseduje peškire i fen.
USLUGA: najam apartmana



Sign In