HOTEL SPORT GRANZOV

LOKACIJA: nalazi se u centru, na oko 1540 m nadmorske visine, u neposrednoj je blizini ski staze i polaznih stanica šestoseda, gondole i ski lifta Poljice.
SADRŽAJ: U sklopu hotela nalazi se restoran, ski servis i rental, ski škola, prodavnica ski opreme i ski bar. Neposredno uz hotel gostima je na raspolaganju parking, ograničenog kapaciteta, uz doplatu na licu mesta.
SOBE: Hotel raspolaže sa 7 moderno i komforno uređenih soba i 6 prostranih četvorokrevetnih apartmana. Sobe su dvokrevetne strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja ili dvokrevetne sa mogućnošću jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om i TV-om. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Apartmani se sastoje iz dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i spavaće sobe strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja, opremljeni TWC-om i TV-om. Apartmani poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Apartmani su predviđeni za smeštaj minimum 4 osobe.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom /doručak– švedski sto, samoposluživanje/ ili PP - polupansion /doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje/ uz doplatu na licu mesta. U slučaju da u hotelu boravi manje od 15 osoba princip posluženja obroka je na bazi menija.



Sign In