ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH)
* * * *

HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH)

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ:  sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela-ograničen broj, oko 50 ležaljki žute boje
), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Doručak se služi od 7:30 -11:00h, večera od 19:00-22:00h.

SOBE: 78 kompletno renoviranih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela). Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su veće kvadrature i imaju balkon. Eco superior sobe nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i 1 ili 2 pomoćna ležaja i mrežom za komarce na prozorima (maksimalan broj osoba je tri odrasle ili dve odrasle osobe i dvoje dece). Mogu imati bočni pogled na more ili pogled na baštu. Eco superior sobe se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016. god.

USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.gr

Pogledajte galeriju fotografija vezanu za aktuelan smeštaj ...

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)