ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

GOLDEN STAR City resort
* * * *

GOLDEN STAR City resort

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
SADRŽAJ: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), peškiri za plažu (besplatno), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran "Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 9 eur dnevno). Doručak se služi od 07-10h, večera od 19:30-21:30h.
SOBE: 44 sobe sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište, Alkyone sobe se nalaze u novom delu hotela, manju su kvadrature od Economy soba, imaju pogled na dvorište. Zabranjeno je pušenje u sobama
USLUGA: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili  meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu. 

www.goldenstarhotel.com

Pogledajte galeriju fotografija vezanu za aktuelan smeštaj ...

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)