ASPROVALTA - GRČKA -leto 2020

Grčka

Na obalama Egejskog mora, nalazi se ovaj gradić, koji je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u regiji Svetog Đorđa. Ušuškana u Strumičkom zalivu (Strimoni), na 8km od Stavrosa, 500m od Nea Vrasne, te na samo 80km od Soluna, svojom pozicijom, tokom leta, Asprovalta privlači ljude željne odmora i uživanja u dugoj peščanoj plaži, kristalnom moru, zelenilu i čistom vazduhu koji se širi s planina koje okružuju ovo letovalište. Za one koji vole aktivan odmor, okolina Asprovalte obiluje kulturnim i istorijskim lokalitetima, a samo mesto pruža obilje kulturnih manifestacija i zabave tokom letnje sezone.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA STELA - ASPROVALTA

ASPROVALTA - GRČKA -leto 2020

LOKACIJA: Vila Stela se nalazi na oko 120 metara udaljenosti od mora. Od samog gradskog popločanog šetališta je udaljena cca 200 metara, gde se nalazi veliki broj restorana, taverni, prodavnica i supermarketa. Okruženje vile omogućava gostima idealan odmor.
APARTMANI: Raspolaže trokrevetnim studijima koji se nalaze

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ANTIGONA - ASPROVALTA

ASPROVALTA - GRČKA -leto 2020

LOKACIJA: Vila Antigona se nalazi na oko 40 metara udaljenosti od prelepe peščane plaže. Nalazi se u centralnom delu Asprovalte u blizini popločanog šetališta na kome se nalazi veliki broj restorana, taverni, giroserija, prodavnica i supermarketa.
APARTMANI: Raspolaže dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, trokrevetnim studijima

  • Vila


Sign In