KING'S COLLEGES - 2020

Od svog osnivanja 1957. godine, King’s College svojim studentima pruža najviše standarde u učenju engleskog jezika. Priznat je od strane British Council-a i English UK-a, što predstavlja garanciju visokog kvaliteta obrazovanja. Kursevi su namenjeni polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.

LONDON, glavni i ujedno najveći grad u Velikoj Britaniji, smešten na obalama Temze, predstavlja kulturno-istorijsko središte zemlje i grad vekovne engleske tradicije. Svaki posetilac ove metropole naći će zabavu u brojnim muzejima, bioskopima, pozorištima, restoranima, pabovima, klubovima, sportskim i šoping centrima. King’s škola se nalazi u Bckenham-u, jugoistočnom rezidencijalnom predgrađu Londona, na 15-20 minuta vožnje od centra grada. Škola je smeštena u dve zgrade u viktorijanskom stilu sa divnom baštom, poseduje 18 moderno opremljenih učionica, kompjutersku salu, jezičku laboratoriju, biblioteku , kafeteriju i prostoriju za društvene igre. U neposredoj blizini škole nalazi se sportski centar sa zatvorenim bazenom, saunom, teretanom i studiom lepote gde se studentima Kings-a pružaju usluge po specijalnim cenama. 
BOURNEMOUTH je popularno letovalište i univerzitetski grad poznat po svojim prelepim peščanim plažama koje se kilometrima pružaju duž južne obale Velike Britanije. Njegove divne bašte i parkovi, brojni pabovi, restorani, diskoteke, bioskopi, sportski i šoping centri kao i mesta od istorijskog značaja privlače na hiljade studenata iz celog sveta. King’s škola se nalazi u prjatnom delu grada, okružena zelenilom, na samo pet minuta šetnje od centra grada. Smeštena je u dve zgrade u viktorijanskom stilu, sa prostranom baštom i terenima za košarku, fudbal i odbojku. Škola poseduje 28 moderno opremljenih učionica, kompjutersku i jezičku laboratoriju, multimedijalnu biblioteku, salu za društvene igre, kafeteriju i restoran.
OXFORD, najstariji univerzitetski grad u Engleskoj, smešten na reci Temzi pleni predivnom arhitekturom starih univerzitetskih zdanja, slikovitim uličicama i divnim parkovima. Danas je Oksford dinamičan poslovni i zabavni centar sa brojnim muzejima, pozorištima, bioskopima, pabovima, restoranima, diskotekama, sportskim i šoping centrima. King’s škola nudi svojim studentima visoke akademske standarde za učenje engleskog jezika i nesvakidašnju priliku da postanu deo ovog svetski priznatog univerzitetskog grada. Škola je smeštena u tihom i mirnom delu grada, na samo 10 minuta vožnje autobusom od centra i svega nekoliko metara od sportskog centra sa zatvorenim bazenom, saunom i teretanom. Zgrada raspolaže sa 21 učionicom, jezičkom laboratorijom, salom za kompjutere, bibliotekom, umetničkim ateljeom, kafeterijom i restoranom.Sign In