AGIA TRIADA - 2019

Grčka

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Idealno je mesto za one koji vole umeren odmor na kojem mogu prema raspoloženju izabrati da li će uživati u usamljenom delu plaže ili se provoditi u nekom od barova na plaži.

Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL SANTA BEACH

AGIA TRIADA - 2019

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu: 4 Eur po osobi (u

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL WELLNESS SANTA RESORT

AGIA TRIADA - 2019

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora, na čuvenoj plaži Agia Triada, udaljen 19 km od Soluna .
SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu), otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (besplatno), Club Santa – Asia spa centar (uz doplatu: zatvoreni

  • Hotel


Sign In