ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

PRVI MAJ - 2018 - AUTOBUSKI PREVOZ
PRVI MAJ - 2018 - AUTOBUSKI PREVOZ

    PRVI MAJ
     U EVROPSKIM GRADOVIMA 
   

PORTOROŽ - SPECIJALNA PONUDA ZA 1.MAJ
PORTOROŽ - SPECIJALNA PONUDA ZA 1.MAJ

Portorož je primorsko letovalište u Sloveniji.  U Portorožu možete osetiti autentičnost mediteranskog podneblja gde Vas očekuju nezaboravni doživljaji. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreacijskim i modernim wellness i spa centrima, bogato kulturno istorijsko nasleđe, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine.

BEČ - SPECIJALNA PONUDA ZA 1.MAJ
BEČ - SPECIJALNA PONUDA ZA 1.MAJ

Beč je jedna od najstarijih metropola u "srcu" Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja.Bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, glavni grad Austrijskog carstva i Austrougarske monarhije, kada i dostiže svoj vrhunac krajem 19.veka i sa oko 2 miliona stanovnika postaje četvrti grad po veličini na svetu.

DVORCI SLOVAČKE - SPECIJALNA PONUDA
DVORCI SLOVAČKE - SPECIJALNA PONUDA

Slovačka je zemlja u srcu Evrope sa bogatom kulturom i istorijom. Veliki doprinos tome dali su dvorci i utvrđenja koji svedoče o periodu kada su živopisne tvrđave formirale poslednju liniju odbrane od različitih invazija sa istoka i jugoistoka u srednjem veku. Posetite Bratislavu, utvrđenje Devin, bajkoviti dvorac Bojnica i jedan od najstarijih gradova ove zemlje - Nitra kao i najlepši dvorac zapadne Slovačke - Crveni Kamen.

BUDIMPEŠTA - 2018
BUDIMPEŠTA  - 2018

Budimpešta, glavni grad Mađarske sa dva miliona stanovnika, sastoji se od brežuljkastog Budima i ravničarske Pešte. Budim sa tvrđavom, slikovitim ulicama i vinskim lokalima odaje raspoloženje po kom je grad bio čuven i pre pojave modernog turizma, dok je Pešta središte privrednog i kulturnog života.

PRAG - 2018
PRAG - 2018

Prag - Grad stotinu tornjeva (iako ih ima oko 550). Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, najvećoj reci u Češkoj, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi Grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9. veku dolaskom Slovena u Češku. Od 1992. godine centar Praga je proglašen svetskom i kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a.

KRAKOV i KRAKOV-VROCLAV- 2018
KRAKOV i KRAKOV-VROCLAV- 2018

Krakov, bivši glavni grad Poljske zadržao je do danas najviše istorijskih spomenika i kulturnih dobara u svojoj zemlji. Danas je Krakow atraktivan grad, grad pozorišta, galerija, zabave, lepih radnji, grad za istraživanje, kupovinu i šetnju u prošlost. Vroclav nazivaju i "poljska Venecija", leži u sredini Šelske Doline gde se Odra razgranava i formira 12 ostrva. Gradom se pruža više od 100 mostova.

BISERI MAKEDONIJE - 2018
BISERI MAKEDONIJE - 2018

Skoplje je glavni i najveći grad Republike Makedonije. U njemu će Vas dočekati prepoznatljiv južnjački duh, gostoprimstvo, ljudi koji vole život i slave ga svaki dan. Kruševo je poznato po fresko slikarima i drvorezbarima a Bitola je grad i sedište istoimene opštine koji se nalazi u jugozapadnom delu ispod planine Baba na reci Dragoru. Ohrid se nalazi na severoisočnoj obali Ohridskog jezera i od 1980. god. se nalazi na spisku svetske baštine UNESCO-a.

NAJLEPŠA JEZERA ITALIJE - 2018
NAJLEPŠA JEZERA ITALIJE - 2018

Italijanska jezera nude lepe gradove i sela koja se nalaze na samoj obali, u pozadini planine i naravno divan krajolik. U zagrljaju zelenih šumskih oboda i snegom prekrivenih Alpa nalazi se jezero Como. Como je treće jezero po veličini u Italiji ali je i jedno najdubljih jezera po veličini u Italiji ali je jedno od najdubljih jezera Evrope. Brodićem se može stići do Belađa, grada koji deli jezero na tri dela. 

BISERNA JEZERA AUSTRIJE - 2018
BISERNA JEZERA AUSTRIJE - 2018

Salcburg je četvrti po veličini grad u Austriji i leži na obalama reke Salcah, na severnoj granici sa Alpima. Volfgangze je jedno od najlepših austrijskih jezera i poznato je turističko mesto.  Bad Išl je svojevrsna ciljna tačka pri poseti austrijskim jezerima i beleži dugu istoriju turističke destinacije.Halštat se nalazi na samoj obali, u jugozapadnom delu istoimenog jezera, u austrijskom Salckamergut regionu.

ISTANBUL - 2018
ISTANBUL - 2018

Možda ne najlepši grad na svetu, ali ima najneobičniji geografski položaj. Najveći grad Republike Turske nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more.

DVORCI BAVARSKE - 2018
DVORCI BAVARSKE - 2018

Upoznajte dvorce i zamkove Bavarske, Minhen i Salcburg. Minhen je jedan od najlepših gradova u Nemačkoj, kulturni i ekonomski centar Bavarske. Danas je svetski centar sajamskih priredbi i domaćin Oktoberfesta - najpoznatijeg festivala piva. Salcburg, "Rim severa", grad u zapadnom delu Austrije, poznat je po staroj arhitekturi i kao Mocartov rodni grad.

AMSTERDAM - 2018
AMSTERDAM - 2018

Amsterdam je glavni i najveći grad Holandije, prestonica burne i zanimljive istorije. Razuđen na 90 malih ostrva, povezanih sa 160 kanala i preko 1500 mostova, jedan je od prvih urbanistički planiranih gradova severne Evrope. Često ga nazivaju "gradom koji je otet od mora" obzirom na nadmorsku visinu od svega 2 metra.

SLOVENIJA Ljubljana - Kranj - Bled - 2018
SLOVENIJA Ljubljana - Kranj - Bled - 2018

Slovenija se nalazi u srcu Evrope, gde se Alpi susreću sa Mediteranom i Panonskom nizijom. Ova mala zemlja obuhvata površinu od 20.273 km2, gde živi miran i gostoljubiv narod i može se videti veliki broj prirodnih lepota koje se u svojoj kategoriji nalaze na samom vrhu u svetu. Tu se može naći veliki broj lepih gradića poput Ljubljane, Bleda, Portoroža...

DRAKULA TURA - 2018
DRAKULA TURA - 2018

Junak ovog putovanja je čuveni grof  Drakula. Da li se o čuvenom Rumunskom Vladu Cepešu ispredaju samo legende ili je on stvarno bio toliko surov saznaćete obilazeći sve stare gradove i zamkove u kojima je boravio. Program obuhvata posetu srednjovekovnim gradovima Sigišoari, Brašovu, Bukureštu i poseta čuvenim zamkovima Branu i Pelešu.

LISABON - 2018
LISABON - 2018

Lisabon je glavni grad Portugala, i najzapadniji grad kontinentalnog dela Evrope. Karakterišu ga prolećne temperature čak i u zimskom periodu a leti ga rashlađuje lahor sa Atlantika. Lisabon je drevni grad koji se ponosi svojom istorijom starom preko 20 vekova i jednim od najstarijih njegovih kvartova - Alfamom. 

VENECIJA - 2018
VENECIJA - 2018

Venecija je jedna od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Kompletno gradsko jezgro Venecije, deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

BERLIN - 2018
BERLIN - 2018

Berlin je glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Danas je jedan od najlepših i najjačih gradova Evrope. Tokom boravka u Berlinu neizostavno je videti: Aleksaderplatz - nekadašnji check point između Zapadnog i Istočnog Berlina, ostatke Berlinskog zida, Brandenburšku kapiju, berlinski ZOO, Katedralu...

MILANO - 2018
MILANO - 2018

Milano je drugi po veličini grad u Italiji. Smatra se “privrednim srcem” a takođe je i svetski poznati modni i medijski centar. Čuven je po svojoj gotskoj katedrali, operi “Milanska Skala” i velikom arhitektonskom i umetničkom nasleđu. Padova je najveći grad u pokrajini Veneto, sa dobro očuvanim gradskim  jezgrom, sa velikim brojem crkava i palata koje su pod zaštitom UNESCO-a.

TOSKANA autobusom - 2018
TOSKANA autobusom - 2018

U slikovitim brežuljcima, u centralnoj Italiji, smeštena je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Evropi - Toskana. Toskana je jedna od 20 regija Italije. Spoj istorije, arhitektonskih umetnosti, dobra hrana i vino vrhunskog kvaliteta, privlače veliki broj turista. Toskana važi za jedno od najlepših delova Italije sa oko 120 zaštićenih područja prirode. 

TOSKANA - bus-avio i avio-bus - 2018
TOSKANA - bus-avio i avio-bus - 2018

Toskana je jedna od najromantičnijih i najlepših regija Italije. Obiđite neke od najvećih i najznačajnijih gradova Toskane i doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, čuveni gradić Luku ili najpoznatiji toranj na svetu - krivi toranj u Pizi...

SAN MARINO - 2018
SAN MARINO - 2018

San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada - San Marina, glavnog grada istoimene republike.

CINQUE TERRE - 2018
CINQUE TERRE - 2018

Cinque Terre - jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih priobalnih područja, poznata po svojoj lepoti i vrlo popularna turistička destinacija. Obala, pet sela (Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore) i okolna brda su deo Nacionalnog parka Cinque Terre koji je od 1997. god. UNESCO - va svetska baština.

NAPULJ bus/avio i avio/bus - 2018
NAPULJ bus/avio i avio/bus - 2018

Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti, obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji. "Videti Napulj i umreti" čuvena je izreka koja se pripisuje nemačkom piscu Geteu, kojom je pokušao da  dočara nestvarnu lepotu ovog grada. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a, odlikuju ga tri dvorca među kojima je najpoznatiji Castel Nuovo i čak 448 crkava.

SOLUN - 2018
SOLUN - 2018

Solun je jedan od najstarijih gradova Evrope. Po veličini je drugi u Grčkoj, posle Atine. Solun ima veliki istorijski značaj, a kroz istoriju je dominirao njegov strateški značaj. Solun je i danas najznačajnija trgovačka luka za čitavu Jugoistočnu Evropu.

ATINA - 2018
ATINA - 2018

Atina, glavni grad Grčke, ime je dobio po boginji zaštitnici Atini. Iz svih delova grada pruža se fantastičan pogled na najveće i najlepše svetilište stare Atine - Akropolj, koje dominira centrom grada sa stenovitog uzvišenja.  Vodi se kao jedan od najstarijih svetskih gradova, čija se istorija beleži preko 3400 godina.

PARIZ - 2018
PARIZ - 2018

Glavni i najveći grad Francuske, prestonica mode, grad svetlosti i romantike, širokih bulevara i bogate istorije. Jedan od najposećenijih gradova na svetu dočekaće vas u svoj romantični zagrljaj i obojiti vam dušu kontrastima života, arhitekture i kulturno-istorijskih spomenika. Ne propustite da obidjete Luvr, Orsej, Moulin Rouge, Diznilend, Notr Dam i krstaterenje Senom.

RIM - 2018
RIM - 2018

Rim, nekada prestonica moćnog rimskog carstva, danas je glavni grad Italije. Večiti grad, konstruisan od ruševina, otvoren je za putnike kao živi muzej, grad koji asocira na gladijatore, pastu, espresso...

SICILIJA - RIM - BOLONjA - 2018
SICILIJA - RIM - BOLONjA - 2018

Sicilija je najveće ostrvo u Sredozemnom moru. Odvojeno je od kopna Mesinskim moreuzom, 3 km širokim na severu i 16 km širokim na jugu. Glavni Grad je Palermo.
Rim je glavni grad Italije i regiona Lacio sa oko 2.7
miliona stanovnika.Nalazi se na zapadu centralnog dela Apeninskog poluostrva, na mestu gde se reka Anijen uliva u Tibar.

ŠPANIJA - FRANCUSKA - ITALIJA - 2018
ŠPANIJA - FRANCUSKA - ITALIJA - 2018

Obiđite najlpeše gradove Mediterana, doživite mondensku Azurnu obalu, prošetajte Kroazetom u Kanu kojom svake godine tokom filmskog festivala šetaju najpoznatija imena filmske umetnosti, obiđite stazu Formule 1 u Monaku i poznate kockarnice u Monte Karlu, vozite se gondolom u romantičnoj Veneciji... Na kraju ovog fantastičnog putovanja doživite neponovljivu Barselonu, ra remek delima Salvadora Dalija, Pabla Pikasa, Antonija Gaudija...

NICA - 2018
NICA - 2018

Nica predstavlja jedan od bisera Azurne obale. Sama obala je okružena strmim obroncima Primorskih Alpa. Sa više od 300 sunčanih dana godišnje, Azurna obala je dom poznatih ličnosti ali i popularna turistička destinacija. Najpoznatija turistička mesta Azurne obale su Kan, Nica, Monako...

ŠVAJCARSKA - 2018
ŠVAJCARSKA - 2018

Švajcarska - alpska zemlja nastala pre osam vekova slobodnom voljom građana, danas je jedna od najstabilnijih i najbogatijih zemalja na svetu. Posetioce privlači magija stotine večno belih planinskih vrhova, plavetnilo bezbrojnih jezera, glečeri i vodopada, lepo uređenih gradova..

KAVALA - 2018
KAVALA - 2018

Kavala je je grad u severnoj Grčkoj, glavna luka u istočnoj Makedoniji i glavni grad istoimene regije, smeštena je u istoimenom zalivu, i nalazi se preko puta ostrva Tasos. Mnogi je smatraju najlepšim i najslikovitijim gradom u Grčkoj. Grad je sagrađen u obliku amfiteatra , a nad gradom dominira vizantijska tvrđava. Mnogobrojne uske ulice u starom gradu, raznovrsne taverne, spoj starog i modernog učiniće da svako pronađe svoje omiljeno mesto u ovom živopisnom gradu.

FIRENCA - 2018
FIRENCA - 2018

Firenca je ime dobila od kolonije rimskih veterana opd vođstvom Gaj Julije Cezara. Nekadašnji glavni grad Kraljevine Italije danas je glavni grad pokrajine Toskana. Poznata je po mnogim umetnicima, piscima, vajarima, graditeljima, naučnicima i filozofima koji su živeli i stvarali u njoj: Dante Aligijeri, Botičeli, Mikelanđelo, Leonardo da Vinči, Makijaveli... Firentinska katedrala, palata porodice Mediči - Rikardi, galerija Uffici, čuveni mot Ponte Vecchio i Mokelanđelov David privlače turiste iz celog sveta.

MOSKVA i SANKT PETERBURG - 2018
MOSKVA i SANKT PETERBURG - 2018

Rusija je najveća zemlja na svetu, sa impresivnim prestonicama, zaslepljujuće lepim dvorcima i muzejima, dugom istorijom, tradicijom i kulturom. Moskva je glavni i najnaseljeniji grad Rusije. Smeštena je na obalama reke Moskve a najpoznatiji deo grada svakako je Kremlj, arhitektonsko - umetnički kompleks nenadmašne lepote. Neki od najboljih svetskih muzeja, galerije, manastiri, Boljšoj teatar... čine Moskvu jednim od najlepših i najuzbudljivijih gradova Evrope.

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)