ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 39. GODINA SA VAMA

ULTRA LAST MINUTE - PEFKOHORI
ULTRA LAST MINUTE - PEFKOHORI

    

ULTRA LAST MINUTE  

 GRČKA - PEFKOHORI -

SPECIJALNA PONUDA - TASOS
SPECIJALNA PONUDA - TASOS


SPECIJALNA PONUDA
  GRČKA - TASOS -

SPECIJALNA PONUDA - ZLATIBOR
SPECIJALNA PONUDA - ZLATIBORLETNJI RELAX PAKET U HOTELU MONA*** od 99 Eur 

SPECIJALNA PONUDA - WELLNESS PAKETI
SPECIJALNA PONUDA - WELLNESS PAKETI


TERME ČATEŽ, 
TERME LAŠKO
TERME OLIMIA, TERME PTUJ
RIMSKE TERME, TERME TUHELj
BIOTERME, BLED

SPECIJALNA PONUDA - TERME ČATEŽ
SPECIJALNA PONUDA - TERME ČATEŽ


                                     TERME ČATEŽ 

                     Odmor u harmoniji sa prirodom

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-25%
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-25%

Povodom letnje turističke sezone 2017. godine, u skladu sa tradicionalnom Letnjom akcijom, koja podrazumeva promociju putničkog zdravstvenog osiguranja, počevši od  01.06.2017. počinju da se primenjuju popusti na  pakete putničkog zdravstvenog osiguranja i drugih vrsta osiguranja. 


PEFKOHORI - GRČKA - leto 2017 -20% POPUSTA
PEFKOHORI - GRČKA - leto 2017  -20% POPUSTA

Nalazi se na Halkidikiju, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107 km. Pefkohori je poznato grčko letovalište i prepoznatljivo je po dugoj peščanoj plaži i borovoj šumi. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči "pefko" što u prevodu znači borovina.


TASOS - GRČKA - leto 2017 - 20% POPUSTA
TASOS - GRČKA -  leto 2017   - 20% POPUSTA

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom,bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama.

VRASNA - GRČKA - leto 2017
VRASNA - GRČKA - leto 2017

Na oko 70 km od Soluna, i isto toliko do Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos u regiji Sv.Đorđe nalaze se Nea Vrasna i Vrasna Paralia.  Široka peščana plaža, bogata zelenilom, dužine oko 7 km prepoznatljiva je po čistom i toplom moru, nagrađenom evropskom Plavom zastavom.

HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2017
HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2017SITONIJA - 
apartmanski smeštaj

GRČKA-AGIA TRIADA-HOTEL SANTA BEACH 2017
GRČKA-AGIA TRIADA-HOTEL SANTA BEACH 2017

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalaze se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu.OLIMPSKA REGIJA - GRČKA - leto 2017
OLIMPSKA REGIJA - GRČKA - leto 2017

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Sa zapadne strane je čuvena planina Olimp. Olimpska regija poseduje peskovitu obalu dužine preko 70 km. Glavni grad je Katerini. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Najpoznatiji deo Pierie su letovališta: Paralia, Olympic Beach, Leptokaria, Platamon i Nei Pori.

HANIOTI I POLIHRONO - GRČKA - leto 2017
HANIOTI I POLIHRONO - GRČKA - leto 2017

Četiri kilometra severno od Pefkohorija, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra i oko sto kilometara od Soluna, nalazi se malo primorsko mesto Hanioti.Centar zbivanja je glavni gradski trg od koga se zvezdasto šire male ulice prepune suvenirnica, prodavnica, kafića i tradicionalnih grčkih restorana. Izmedju centra i duge peskovite plaže nalazi se prelepi park - oaza zelenila Haniotija.

GRČKA-PEREA-HOTEL GOLDEN STAR I AIGLI 2017
GRČKA-PEREA-HOTEL GOLDEN STAR I AIGLI 2017

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

LEPTOKARIJA - GRČKA - leto 2017
LEPTOKARIJA - GRČKA - leto 2017

Leptokarija nalazi se na oko 90 km udaljenosti od Soluna. Nalazi se na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičniji letovanje.

PARGA - GRČKA - leto 2017
PARGA - GRČKA - leto 2017

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. 

EVIA - PEFKI - GRČKA - leto 2017
EVIA - PEFKI - GRČKA - leto 2017

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Povoljni klimatski uslovi, mnoštvo prelepih plaža čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Pefki je malo ribarsko mesto locirano na severnoj obali ostrva. Krasi ga prostrana peščano šljunkovita plaža, kristalno čisto i mirno more kao i prelepo šetalište.

ZAKINTOS - GRČKA - leto 2017
ZAKINTOS - GRČKA - leto 2017

Zakintos je treće po veličini i najjužnije ostrvo u jonskom arhipelagu. Zauzima površinu od 400 km kvadratnih. Na njemu je nastanjeno 35.000 stanovnika, a dužina obale iznosi 125 km. Najpopularnija letovališta na Zakintosu su Laganas, Argasi i Tsilivi.

LEFKADA - GRČKA - leto 2017
LEFKADA - GRČKA - leto 2017

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Ukupna površina ostrva iznosi 300 km/2, glavni grad je Lefkada koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva.

KRF - GRČKA- leto 2017
KRF - GRČKA-  leto 2017

Ostrvo Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo po veličini ostrvo jonskog arhipelaga. Krf je brdovito ostrvo sa razuđenom obalom sa brojnim zalivima i poluostrvima, koje krase čarobne plaže i kristalno čisto more. Na zapadu i severu ostrva prostiru se lepe peskovite plaže, dok su na istoku ostrva plaže šljunkovite, sa tirkizno plavim morem, okružene borovim šumama.

RODOS - GRČKA - leto 2017
RODOS - GRČKA - leto 2017

Rodos se nalazi u Egejskom moru, na susretu tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Nalazi se u grupi Dodekaneze ostrva i najveće je ostrvo u grupi. Obuhvata teritoriju od oko 1404m2, dužine 78km a širine 38km. Najviša planina na ostrvu je Atavyros i nalazi se u centralnom delu ostrva. Ostrvo ima umerenu klimu, što idealno utiče na vegetaciju.

KEFALONIJA - GRČKA - leto 2017
KEFALONIJA - GRČKA - leto 2017

Kefalonija je najveće ostrvo u Jonskom moru. To je ostrvo sa predivnim plažama, velikim brojem zaliva i rtova, simpatičnim mesta i ljubaznim domaćinima. Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Na Kefaloniji postoji jedinstven fenomen otvorenih pećina koje su ispunjene vodom. Klima je umereno Mediteranska sa toplim i sušnim letima i toplim i vlažnim zimama.

KRIT - GRČKA - leto 2017
KRIT - GRČKA - leto 2017

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu sa površinom od 8.261 km2. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike, a zapljuskuju ga tri mora: Libijsko, Egejsko i Jonsko. Dužina obale iznosi 1046 km, a dužina plaža čak 155 km. Najpopularinija letovališta na ostrvu su Hanja, Retimno i Hersonisos.

ŠPANIJA - Mallorca i Kosta Brava - leto 2017
ŠPANIJA - Mallorca i Kosta Brava - leto 2017

Španija je država u jugozapadnoj Evropi. Izlazi na Sredozemno more na jugu i Atlanski okean na severu i severozapadu. U sastavu Španije se nalaze dva arhipelaga: Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlanskom okeanu. Najpopularnije destinacije za letovanje u Španiji su Kosta Brava i Majorka.

BUGARSKA - leto 2017
BUGARSKA - leto 2017

Bugarska je država u jugoistočnoj Evropi, na istoku izlazi na Crno more. Tipičan Bugarski pejzaž čine beskrajne peščane plaže duž obale Crnog mora. Bugarska obala Crnog mora duga je oko 378 km i karakterišu je sunčane morske obale, mirne uvale, gostoljubivi ribarski gradići... 

CRNA GORA - leto 2017
CRNA GORA - leto 2017

Crna Gora je smeštena na samom jugu Jadranskog mora, a krase je brojna prirodna bogatstva, duge peščane plaže, tirkizno plavo more..Ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog, gotskog i baroknog perioda. Crna Gora pruža gostoprimstvo u poznatim turističkim centrima: Budva, Herceg Novi, Petrovac, Bečići...

TURSKA - Antalijska regija - 2017
TURSKA - Antalijska regija - 2017

Turska se nalazi na obalama Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora što je čini zanimljivim turističkim odredištem.
Antalijska regija predstavlja centralni deo regije koja se prostire od Kemera preko Sidea i Beleka do Alanje, sa mnogim usputnim mestima. Poznata je po mnogobrojnim elitnim hotelima i zbog toga je posebno popularna destinacija među evropskim državljanima.

RIMINI - ITALIJA - leto 2017
RIMINI - ITALIJA - leto 2017

Rimini se nalazi na istočnoj italijanskoj obali, na Jadrsnskom moru. Nalazi se u regiji Emilija Romanija. Obližnji grad je Ravena - grad mozaika kao i republika San Marino. Rimini se često pominje kao prestonica italijanskog turizma i noćnog života, jedan je od najpopulrnijih gradova na italijanskoj obali. 

LIDO DI JESOLO - ITALIJA - leto 2017
LIDO DI JESOLO - ITALIJA - leto 2017

Italija je država u južnoj Evropi, smeštena je na Apeninskom poluostrvu, a pripadaju joj ostrva Sicilija i Sardinija u Sredozemnom moru. Glavni grad je Rim. U Italiji su razvijeni svi oblici turizma, i planinski i primorski, a pažnju turista privlače brojne kulturno-istorijske znamenitosti. Za ovo leto smo izabrali obalu Jadranskog mora, i to letovalište Lido di Jesolo.

SICILIJA - ITALIJA - leto 2017
SICILIJA - ITALIJA - leto 2017

Sicilija je ostrvo u Italiji, najveće i jedno od najgušće naseljenih u Sredozemnom moru. Nalazi se oko 160 km severoistočno od Tunisa. Ostrvo je odvojeno od kopna Mesinskim moreuzom. Glavni grad je Palermo. Ostrvo je poznato i po nekim od najvažnijih turističkih lokaliteta u Italiji, koji su pod zaštitom UNESCO-a.

EGIPAT - 2017
EGIPAT - 2017

Egipat predstavlja jednu od najstarijih civilizacija na svetu, nalazi se na krajnjem severoistočnom delu Afrike i na Sinajskom poluostrvu u Aziji, što znači da se prostire na dva kontinenta. Izlazi na dva mora Sredozemno i Crveno more. Danas je jedna od najposećenijih destinacija sveta.

DUBAI - 2017
DUBAI - 2017

Dubai je najveći od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1,3 miliona stanovnika. Ovo je najprogresivniji emirat u UAE, i poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija.

MINI ODMOR NA ZLATIBORU - paketi
MINI ODMOR NA ZLATIBORU -  paketi


 MINI ODMOR NA ZLATIBORU

ZLATIBOR,TARA i DIVČIBARE
ZLATIBOR,TARA i DIVČIBARE

Planinski turizam predstavlja veliki potencijal u Srbiji. Preko 50% teritorije Srbije je brdsko-planinski teren, a svi najveći planinski centri su na nadmorskoj visini od 1000 do 2500 metara.
Planine, od kojih su mnoge proglašene nacionalnim parkom, zbog svoje izuzetne lepote predstavljaju atrakciju za turiste tokom cele godine.

STARA PLANINA
STARA PLANINA

Stara planina se proteže od Zaječara do Crnog mora. Glavni venac dugačak je oko 550 km a deo tog venca označava prirodnu granicu između Srbije i Bugarske. Stara planina je podjednako atraktivna za aktivan odmor u svim godišnjim dobima. Na visini od 1100 do 1900 m pokrivena je snegom gotovo 5 meseci godišnje i pruža brojne mogućnosti za zimske sportove.

BANjE SRBIJE
BANjE SRBIJE

Srbija sa više od 300 izvora mineralnih i termo mineralnih voda spada u jedno od najbogatijih područja u Evropi.
Banje u Srbiji su danas značajna prirodna lečilišta, ali i moderni turistički centri. Tokom cele godine u banjama postoji bogat i raznovrstan kulturno-zabavni život. Po bogatstvu sadržaja svakako prednjače Vrnjačka Banja, Soko Banja, Niška Banja, Banja Koviljača...

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)