ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

LAST MINUTE - PEFKOHORI
LAST MINUTE - PEFKOHORI


ULTRA LAST MINUTE 

LETO U PEFKOHORIJU 

PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018 - 10% POPUSTA
PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018 - 10% POPUSTA

Nalazi se na Halkidikiju, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107 km. Pefkohori je poznato grčko letovalište i prepoznatljivo je po dugoj peščanoj plaži i borovoj šumi. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči "pefko" što u prevodu znači borovina. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja.


AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018
AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018
PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018

5% POPUSTA U HOTELU GOLDEN STAR City resort****

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka i Soluna učiniće Vaš odmor drugačijim i nezaboravnim.

HALKIDIKI - KASANDRA - leto 2018
HALKIDIKI - KASANDRA - leto 2018


HOTELSKI SMEŠTAJ 

KASANDRA

HALKIDIKI - SITONIJA I ATOS - leto 2018
HALKIDIKI - SITONIJA I ATOS - leto 2018


HOTELSKI SMEŠTAJ 

SITONIJA I ATOS 

HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2018
HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2018SITONIJA - apartmanski smeštaj

HANIOTI, POLIHRONO, KALITHEA - GRČKA - leto 2018
HANIOTI, POLIHRONO, KALITHEA - GRČKA - leto 2018

Hanioti, mesto prelepe vegetacije, ime je dobilo po prvim doseljenicima iz grada Hanje sa Krita. Plaža u Haniotiju je duga, kombinacija finog peska i šljunka, oivičena zelenilom. Polihrono je prepoznatljivo po dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more, tako da je veoma popularno kod porodica sa decom. Kalitea je gradić koji se nalazi iznad plaže i nudi spektakularan pogled na zaliv Toroneos i susednu Sitoniju a može se pohvaliti sa najlepšom gradskom plažom u okruženju. 


VRASNA - GRČKA - leto 2018
VRASNA - GRČKA - leto 2018

Na oko 70 km od Soluna, i isto toliko do Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos u regiji Sv.Đorđe nalaze se Nea Vrasna i Vrasna Paralia.  Široka peščana plaža, bogata zelenilom, dužine oko 7 km prepoznatljiva je po čistom i toplom moru, nagrađenom evropskom Plavom zastavom. Specijalitete grčke kuhinje probati u poznatim tavernama i restoranima koji se nalaze uz šetalište.

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2018
PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2018

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Paralija je živ gradić sa velikim mogućnostima za zabavu svih generacija i odlikuju ga široke peščane plaže sa čistim i plitkim morem. Olympic beach je od Paralije udaljen oko 2 km. To je manje i mirnije mesto sa velikom peščanom plažom i šetalištem uz more.

NEOS MARMARAS - GRČKA - leto 2018
NEOS MARMARAS - GRČKA - leto 2018

Neos Marmaras se nalazi na Sitoniji, na oko 110 km jugoistočno od Soluna. Letovalište je brdovito i smešteno u tri manja zaliva sa prelepom marinom za jahte. Mladi će uživati u dobrom noćnom provodu, a porodice u opuštenom odmoru. U neposrednoj blizini su ekskluzivni hoteli kompleksa Porto Karas. Nedaleko od centra i luke nalazi se predivna peščana plaža Paradiso. 

LEPTOKARIJA - GRČKA - leto 2018
LEPTOKARIJA - GRČKA - leto 2018

Leptokarija nalazi se na oko 90 km udaljenosti od Soluna. Nalazi se na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičniji letovanje.

NEI PORI - GRČKA - leto 2018
NEI PORI - GRČKA - leto 2018

Nei Pori je jedno od najpopularnijih letovališta u Grčkoj. Smešteno je ispod planine Olimp, par kilometara udaljeno od poznatog letovaišta Platamon. Nei Pori se najviše prepoznaje po veoma širokoj i dugačkoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u ovom delu Grčke. Čisto more, parkovi, igrališta za decu, mnogobrojni kafići, poslastičarnice, taverne i preostrani trgovi čine Nei Pori idealnim mestom za porodično letovanje.

EVIA - PEFKI i EDIPSOS - GRČKA - leto 2018
EVIA - PEFKI i EDIPSOS - GRČKA - leto 2018

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Pefki je malo ribarsko mesto. Krasi ga prostrana peščano šljunkovita plaža, kristalno čisto more kao i prelepo šetalište. Edipsos se nalazi na severozapadu ostrva. Poznat je po svojim prirodnim termalnim izvorima koji imaju lekovito dejstvo. Ima oko 80 termalnih izvora i jedna je od najstarijih banja u Grčkoj.

ZAKINTOS - GRČKA - leto 2018
ZAKINTOS - GRČKA - leto 2018

Zakintos je treće po veličini i najjužnije ostrvo u jonskom arhipelagu. Zauzima površinu od 400 km kvadratnih. Na njemu je nastanjeno 35.000 stanovnika, a dužina obale iznosi 125 km. Najpopularnija letovališta na Zakintosu su Laganas, Argasi i Tsilivi. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda koja je i zaštitni znak Zakintosa.

TASOS - GRČKA - leto 2018
TASOS - GRČKA -  leto 2018

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom,bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama. Tasos je ostrvo neopisive prirodne lepote, prelepih plaža, azurnog mora, maslinjaka, gustih šuma...

RODOS - GRČKA - leto 2018
RODOS - GRČKA - leto 2018

Rodos se nalazi u Egejskom moru, na susretu tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Nalazi se u grupi Dodekaneze ostrva i najveće je ostrvo u grupi. Obuhvata teritoriju od oko 1404m2, dužine 78km a širine 38km. Najviša planina na ostrvu je Atavyros i nalazi se u centralnom delu ostrva. Ostrvo ima umerenu klimu, što idealno utiče na vegetaciju. Glavni grad  je istoimeni Rodos i nalazi se na severu ostrva. Poznat je po bronzanom kipu Kolosa posvećenom bogu Sunca i ubraja se u 7 svetskih čuda.

KRF - GRČKA- leto 2018
KRF - GRČKA-  leto 2018

Ostrvo Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo po veličini ostrvo jonskog arhipelaga. Krf je brdovito ostrvo sa razuđenom obalom sa brojnim zalivima i poluostrvima, koje krase čarobne plaže i kristalno čisto more. Na zapadu i severu ostrva prostiru se lepe peskovite plaže, dok su na istoku ostrva plaže šljunkovite, sa tirkizno plavim morem, okružene borovim šumama.

KRIT - GRČKA - leto 2018
KRIT - GRČKA - leto 2018

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu sa površinom od 8.261 km2. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike, a zapljuskuju ga tri mora: Libijsko, Egejsko i Jonsko. Dužina obale iznosi 1046 km, a dužina plaža čak 155 km. Najpopularinija letovališta na ostrvu su Hanja, Retimno i Hersonisos. Krit ima blagu mediteransku klimu sa preko 300 sunčanih dana godišnje. 

PARGA - GRČKA - leto 2018
PARGA - GRČKA - leto 2018

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Preko puta Parge su jonska ostrva Paxos i Antipaxos do kojih se organizuju izleti turističkim brodićima.

LEFKADA - GRČKA - leto 2018
LEFKADA - GRČKA - leto 2018

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Glavni grad je Lefkas koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Lefkada obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa kristalno čistim i izrazito plavom bojom mora i rajskim plažama sa belim peskom.

KEFALONIJA - GRČKA - leto 2018
KEFALONIJA - GRČKA - leto 2018

Kefalonija je najveće ostrvo u Jonskom moru. To je ostrvo sa predivnim plažama, velikim brojem zaliva i rtova, simpatičnim mesta i ljubaznim domaćinima. Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Na Kefaloniji postoji jedinstven fenomen otvorenih pećina koje su ispunjene vodom. Klima je umereno Mediteranska sa toplim i sušnim letima i toplim i vlažnim zimama.

MALLORCA i COSTA BRAVA - ŠPANIJA - leto 2018
 MALLORCA i COSTA BRAVA - ŠPANIJA - leto 2018

Španija je država u jugozapadnoj Evropi. Izlazi na Sredozemno more na jugu i Atlanski okean na severu i severozapadu. U sastavu Španije se nalaze dva arhipelaga: Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlanskom okeanu. Najpopularnije destinacije za letovanje u Španiji su Kosta Brava i Majorka.

SICILIJA - ITALIJA - leto 2018
SICILIJA - ITALIJA - leto 2018

Sicilija je ostrvo u Italiji, najveće i jedno od najgušće naseljenih u Sredozemnom moru. Nalazi se oko 160 km severoistočno od Tunisa. Ostrvo je odvojeno od kopna Mesinskim moreuzom. Glavni grad je Palermo. Ostrvo je poznato i po nekim od najvažnijih turističkih lokaliteta u Italiji, koji su pod zaštitom UNESCO-a.

RIMINI - ITALIJA - leto 2018
RIMINI - ITALIJA - leto 2018

Rimini se nalazi na istočnoj italijanskoj obali, na Jadrsnskom moru. Nalazi se u regiji Emilija Romanija. Obližnji grad je Ravena - grad mozaika kao i republika San Marino. Rimini se često pominje kao prestonica italijanskog turizma i noćnog života, jedan je od najpopulrnijih gradova na italijanskoj obali. 

LIDO DI JESOLO - ITALIJA - leto 2018
LIDO DI JESOLO - ITALIJA - leto 2018

Italija je država u južnoj Evropi, smeštena je na Apeninskom poluostrvu, a pripadaju joj ostrva Sicilija i Sardinija u Sredozemnom moru. Glavni grad je Rim. U Italiji su razvijeni svi oblici turizma, i planinski i primorski, a pažnju turista privlače brojne kulturno-istorijske znamenitosti. Za ovo leto smo izabrali obalu Jadranskog mora, i to letovalište Lido di Jesolo.

KUŠADASI - TURSKA - leto 2018
KUŠADASI - TURSKA - leto 2018

Kušadasi je veoma živo i moderno letovalište smešteno na severnoj obali Egejskog mora, udaljeno oko 90 km od Izmira, trećeg po veličini grada u Turskoj. U prevodu njegovo ime znači Ostrvo ptica. U neposrednoj blizini nalaze se značajni istorijski lokaliteti kao što su: Efes, Didim, Milet, kao i Pamukkale prirodni fenomen. U okolini Kušadasija nalazi se nekoliko predivnih plaža, kao što su: "Ladies beach", "Kustur beach", "Green beach", "Long beach"...

BODRUM - TURSKA - leto 2018
BODRUM - TURSKA - leto 2018

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more. Gradom dominira tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture. Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj sa centrom umetničke kolonije, poznat je i po bogatom noćnom životu koji traje do jutarnjih sati. 

MARMARIS - TURSKA - leto 2018
MARMARIS - TURSKA - leto 2018

Marmaris je danas jedna od najvećih marina poznata po svojoj reputaciji kao najbolja i nasigurnija na istočnom mediteranu. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana, barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Od aerodroma u Bodrumu je udaljen 150 km. Ičmeler je letovalište koje je od Marmarisa udaljeno samo 8km. Okruženo je borovom šumom i poznato je po prelepoj plaži.

ALANJA - TURSKA - leto 2018
ALANJA - TURSKA - leto 2018

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale. Udaljena je od Antalije 135 km i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni zivot. 

ANTALIJA - TURSKA - leto 2018
ANTALIJA - TURSKA - leto 2018

Antalija se nalazi na krajnjem jugu zapadnog dela Turske i predstavlja biser mediterana. Bogato istorijsko i kulturno nasleđe Rimljana, Vizantije i Seldžuka, sa peščanim plažama i  čistim morem, čini ovaj atraktivni grad prestonicom turskog turizma. Grad čine dva dela: stari deo grad Kaleidži koji je podignut oko stare luke i novi deo sa širokim bulevarima,tržnim centrima i mnogobrojnim mogućnostima za noćni provod.

BELEK - TURSKA - leto 2018
BELEK - TURSKA - leto 2018

Belek je moderno turističko naselje koje se nalazi oko 40 km istočno od Antalije. Ovo mesto čine najluksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženi borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Belek je čuven po dobrim golf terenima na kojima se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U neposrednoj blizini letovališta nalaze se istorijski lokaliteti Aspendos, Perge i Side.

SIDE - TURSKA - leto 2018
SIDE - TURSKA - leto 2018

Side i Manavgat, antički gradovi i moderna letovališta, su prava kombinacija za one koji pored odmora žele da upoznaju i kilturno-istorijsko nasleđe ove regije. Side je udaljen oko 75 km istočno od Antalije. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iu celog sveta. Gradom dominira antički amfiteatar iz VII veka i Apolonov hram, a brojni restorani i kafići učiniće Vaš doživljaj potpunim. 

KEMER - TURSKA - leto 2018
KEMER - TURSKA - leto 2018

Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, udaljen je oko 45 km zapadno od Antalije, prepoznatljiv po predivnoj prirodi. Do nedavno ribarsko seoce, vremenom je preraslo u svetski poznato letovalište na Sredozemnom moru. Kemer odlikuje i veoma prijatna klima, što ga čini svojevrsnom vazdušnom banjom. Kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće Vaše letovanje nezaboravnim. 

BUGARSKA - leto 2018
BUGARSKA - leto 2018

Bugarska je država u jugoistočnoj Evropi, na istoku izlazi na Crno more. Tipičan Bugarski pejzaž čine beskrajne peščane plaže duž obale Crnog mora. Bugarska obala Crnog mora duga je oko 378 km i karakterišu je sunčane morske obale, mirne uvale, gostoljubivi ribarski gradići. Najpoznatija letovališta su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar...

DUBAI - 2018
DUBAI - 2018

Dubai je najveći od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1,3 miliona stanovnika. Ovo je najprogresivniji emirat u UAE, i poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija.

EGIPAT - 2018
EGIPAT - 2018

Egipat predstavlja jednu od najstarijih civilizacija na svetu, nalazi se na krajnjem severoistočnom delu Afrike i na Sinajskom poluostrvu u Aziji, što znači da se prostire na dva kontinenta. Izlazi na dva mora Sredozemno i Crveno more. Danas je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Egipat se prostire duž reke Nil, gde brojni spomenici beleže smene civilizacija: hram u Karnaku, Dolina Kraljeva, hram kraljice Hatšepsut, Ramzesova grobnica...

CRNA GORA - leto 2018
CRNA GORA - leto 2018

Crna Gora je smeštena na samom jugu Jadranskog mora, a krase je brojna prirodna bogatstva, duge peščane plaže, tirkizno plavo more..Ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog, gotskog i baroknog perioda. Crna Gora pruža gostoprimstvo u poznatim turističkim centrima: Budva, Herceg Novi, Petrovac, Bečići...

BANjE SRBIJE
BANjE SRBIJE

Srbija sa više od 300 izvora mineralnih i termo mineralnih voda spada u jedno od najbogatijih područja u Evropi.
Banje u Srbiji su danas značajna prirodna lečilišta, ali i moderni turistički centri. Tokom cele godine u banjama postoji bogat i raznovrstan kulturno-zabavni život. Po bogatstvu sadržaja svakako prednjače Vrnjačka Banja, Soko Banja, Niška Banja, Banja Koviljača...

SPECIJALNA PONUDA - SOKO BANjA
SPECIJALNA PONUDA - SOKO BANjAPROVEDITE LETO U SOKO BANjI
specijalna ponuda - NATALY SPA 

WELLNESS - Banje Srbije - 2018
WELLNESS - Banje Srbije - 2018


  OSVEŽITE SE U 
  BANjAMA SRBIJE

WELLNESS - Slovenija i Mađarska - 2018
WELLNESS - Slovenija i Mađarska - 2018WELLNESS PAKETI

ZLATIBOR - 2018 - hotelski smeštaj
ZLATIBOR - 2018 - hotelski smeštaj

Planinski turizam predstavlja veliki potencijal u Srbiji. Preko 50% teritorije Srbije je brdsko-planinski teren, a svi najveći planinski centri su na nadmorskoj visini od 1000 do 2500 metara.
Zlatibor obiluje prostranim proplancima, bujnim pašnjacima, planinskim potocima i prijatnom klimom. Zato se ubraja u jednu od najlepših planina u Evropi. Pruža uslove za odmor i rekreaciju kako zimi tako i leti.

ZLATIBOR - 2018 - apartmanski smeštaj
ZLATIBOR - 2018 - apartmanski smeštaj

Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage. Tu se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje plućnih i srčanih oboljenja. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode tako i kulturno-istorijskog nasleđa.

LETO NA TARI - 2018
LETO NA TARI - 2018LETO NA TARI

LETO NA DIVČIBARAMA - 2018
LETO NA DIVČIBARAMA - 2018LETO NA DIVČIBARAMA

IZLETI PO SRBIJI - 2018
IZLETI PO SRBIJI - 2018IZLETI PO SRBIJI

ODMOR NA PALIĆU - 2018
ODMOR NA PALIĆU - 2018

                                                               

 LETO NA PALIĆU

SPECIJALNA PONUDA - WELLNESS PAKETI
SPECIJALNA PONUDA - WELLNESS PAKETI


TERME ČATEŽ, 
TERME LAŠKO
TERME OLIMIA, TERME PTUJ
RIMSKE TERME, TERME TUHELj
BIOTERME, BLED

SPECIJALNA PONUDA - TERME ČATEŽ
SPECIJALNA PONUDA - TERME ČATEŽ


                                      TERME ČATEŽ 

                 Odmor u harmoniji sa prirodom

SPECIJALNA PONUDA - TERME LAŠKO
SPECIJALNA PONUDA - TERME LAŠKO

LETO U TERMAMA LAŠKO
*prvo dete do 10 god. i drugo dete do 5 god. GRATIS

SPECIJALNA PONUDA - MAĐARSKA
SPECIJALNA PONUDA - MAĐARSKA


SEGEDIN - AQUAPOLIS
dvoje dece do 16 god. - BESPLATNO

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)