ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 39. GODINA SA VAMA

AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018
AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalaze se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu.PEREA-GRČKA-HOTEL GOLDEN STAR City resort - 2018
PEREA-GRČKA-HOTEL GOLDEN STAR City resort - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018 -20% POPUSTA
PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018  -20% POPUSTA

Nalazi se na Halkidikiju, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107 km. Pefkohori je poznato grčko letovalište i prepoznatljivo je po dugoj peščanoj plaži i borovoj šumi. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči "pefko" što u prevodu znači borovina.


EVIA - PEFKI - GRČKA - leto 2018
EVIA - PEFKI - GRČKA - leto 2018

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Povoljni klimatski uslovi, mnoštvo prelepih plaža čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Pefki je malo ribarsko mesto locirano na severnoj obali ostrva. Krasi ga prostrana peščano šljunkovita plaža, kristalno čisto i mirno more kao i prelepo šetalište.

ZAKINTOS - GRČKA - leto 2018
ZAKINTOS - GRČKA - leto 2018

Zakintos je treće po veličini i najjužnije ostrvo u jonskom arhipelagu. Zauzima površinu od 400 km kvadratnih. Na njemu je nastanjeno 35.000 stanovnika, a dužina obale iznosi 125 km. Najpopularnija letovališta na Zakintosu su Laganas, Argasi i Tsilivi.

NEOS MARMARAS - GRČKA - leto 2018
NEOS MARMARAS - GRČKA - leto 2018

Neos Marmaras se nalazi na Sitoniji, na oko 110 km jugoistočno od Soluna. Karakteriše ga predivna priroda i kristalno plavo i čisto more. Mladi će uživati u dobrom noćnom provodu, a porodice u opuštenom odmoru. Nedaleko od centra i luke nalazi se predivna peščana plaža Paradiso.

PARGA - GRČKA - leto 2018
PARGA - GRČKA - leto 2018

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. 

OLIMPSKA REGIJA - GRČKA - leto 2018
OLIMPSKA REGIJA - GRČKA - leto 2018

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Sa zapadne strane je čuvena planina Olimp. Olimpska regija poseduje peskovitu obalu dužine preko 70 km. Glavni grad je Katerini. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Najpoznatiji deo Pierie su letovališta: Paralia, Olympic Beach, Leptokaria, Platamon i Nei Pori.

LEFKADA - GRČKA - leto 2018
LEFKADA - GRČKA - leto 2018

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Ukupna površina ostrva iznosi 300 km/2, glavni grad je Lefkada koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva.

KRF - GRČKA- leto 2018
KRF - GRČKA-  leto 2018

Ostrvo Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo po veličini ostrvo jonskog arhipelaga. Krf je brdovito ostrvo sa razuđenom obalom sa brojnim zalivima i poluostrvima, koje krase čarobne plaže i kristalno čisto more. Na zapadu i severu ostrva prostiru se lepe peskovite plaže, dok su na istoku ostrva plaže šljunkovite, sa tirkizno plavim morem, okružene borovim šumama.

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)