ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

O NAMA

Turističko preduzeće "MLADOST - TURIST" a.d. uspešno posluje sa tradicijom dugom 39 godina. Član je medjunarodne organizacije IATA, članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA, korisnik Amadeus rezervacionog sistema i Bank Settlement Plan-sistema prodaje avio karata. 

U našem sastavu posluje turistička agencija locirana u samom centru grada i savremeni HOTEL "M" sa četiri zvezdice.

Hotel "M" je prvi licencirani kongresni hotel u Beogradu. Predstavlja idealan izbor smeštaja za poslovne ljude, sportiste i sve one koji turistički posećuju Beograd.

Naša služba turizma je specijalizovana za sve vrste receptivnog i inicijativnog turizma. Agencija nudi širok spektar usluga u oblasti poslovnog turizma: hotelski smeštaj, MICE/kongresi-sajmovi-izložbe, letovanja, zimovanja, turizam Evropskih gradova, turizam dalekih destinacija, obrazovni turizam, zdravstveni i banjski turizam, prodaja avio karata za sve destinacije...

Posebnu pažnju pridajemo kongresnom turizmu za koji imamo sve potrebne uslove. HOTEL "M" Vam stavlja na raspolaganje savršen prostor od 1.300m2, organizovan u 10 konferencijskih sala i tri restorana u kojima se može ugostiti i do 1.200 gostiju. Savremene konferencijske sale kapaciteta 20-500 mesta, klimatizovane su i opremljene najsavremenijom audio-vizuelnom opremom. Idealne su za organizovanje seminara, kongresa, konferencija, simpozijuma, poslovnih sastanaka, izložbi, promocija, prezentacija, banketa i proslava rodjendana, godišnjica braka, svadbi, krštenja...
Stručna podrška tima Hotela M biće Vam na raspolaganju u organizaciji svakog segmenta Vašeg dogadjaja.

U skladu sa našom posvećenošću pružanju najkvalitetnije usluge gostima, omogućili smo Vam besplatan bežični internet u celom hotelu, parking i usluge Biznis centra.

39 godina iskustva Vas poziva da na najbolji mogući način usavršite strani jezik. Nudimo Vam mogućnost učenja stranih jezika u najpoznatijim gradovima Evrope. Za Vas smo odabrali najprestižnije škole. Investirajte u sebe, spojite lepo i korisno i bilo da strani jezik učite zbog akademskog usavršavanja, napredovanja u školovanju ili karijeri ili iz ličnog zadovoljstva, lako možemo pronaći i prilagoditi programe koji potpuno odgovaraju vašim potrebama.

U našoj turističkoj agenciji Terazije, možemo obezbediti sve vrste prevoza od avionskog, autobuskog, kao i kraće transfere u Beogradu sa razgledanjem grada i okoline.

Agenciju čini tim profesionalnih i ambicioznih ljudi sposobnih da adekvatno odgovore na sve Vaše zahteve i realizuju sve Vaše želje za neko od putovanja iz snova!

Naš profesionalni tim očekuje da nam se javite!


 

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)