VILA APOLON - Olympic beach

LOKACIJA: nalaze se na početku Olympic beach-a, 3 km udaljenosti od Paralije, a 30 km od Leptokarije. Udaljeni su 150 m od velike peščane plaže sa kristalno čistim morem, koja je opasana parkom punim zelenila. Apartmani Apolon udaljeni su od centra 150 m, gde se nalazi prelepo šetalište u kojem ima mnoštvo taverni, restorana i barova koji će gostima učiniti odmor pravim i nezaboravnim. U restoranima možete probati i neki od ukusnih lokalnih specijaliteta. Od najbliže prodavnice i restorana su udaljeni 100 m. U blizini je i rent-a-car agencija, pekara i poslastičarnica sa poznatim grčkim slatkišima.
SADRŽAJ: Apartmani Apolon se nalaze u prelepoj ulici. Imaju ograđeno dvorište sa prednje i zadnje strane. U dvorištu se nalazi ozidan roštilj koji je gostima svakodnevno na raspolaganju. U svom sastavu poseduju lift. Ulica u kojoj se nalaze apartmani Apolon ima tu prednost da odmah izlazi na parking kako javni tako i parking sa naplatom uz danonoćno čuvanje vozila, tako da je ovaj objekat idealan za goste koji se odluče da na put krenu sopstvenim prevozom.
APARTMANI: poseduju 18 dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana sa ukupno 44 ležaja. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje sa pogledom na ulicu ili dvorište, dok se sa terase nekih od apartmana delimično vidi i more. Svaki od apartmana je opremljen klima uređajem čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta. Posteljina se menja na svakih 5 dana.
USLUGA: NA - najam



Sign In