VILA ST. GIORGIO - Paralija

LOKACIJA: udaljeni su 250 m od 10 km duge peščane plaže u Paraliji, sa prelepim, čistim morem. Od samog centra, gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, barovi, restorani, taverne, butici, diskoteke, kao i parkovi i igrališta za najmlađu populaciju, apartmani su udaljeni 150 m. Najbliži restoran od apartmana San Giorgio je udaljen 150 m. Apartmani San Giorgio se nalaze preko puta supermarketa Lidl, na udaljenosti od samo 10 m, gde gosti mogu da se snabdevaju po veoma povoljnim cenama.
SADRŽAJ: Apartmani San Giorgio poseduju lift i imaju veoma lepo uređeno dvorište u kom se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama koji su na raspolaganju svim gostima. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom mogućnost parkinga je u okolini objekta.
APARTMANI: Poseduju 53 dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna apartmana na prvom, drugom i trećem spratu, sa ukupno 142 ležaja. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Posteljina se menja na svakih 5 dana.
USLUGA: NA - najam 



Sign In