VILA VENUS PALACE

LOKACIJA: nalaze se u mirnom delu Stavrosa, kod novoizgrađene crkve. Udaljeni su oko 200 m od duge peščane plaže koja se svojom dužinom od 10 km proteže sve do Asprovalte. Objekat Venus Palace smešten je na oko 350 m od samog centra Stavrosa, gde se nalazi i poznato šetalište sa brojnim tavernama, kafićima i prodavnicama kože, krzna i suvenira. U blizini, tačnije na 200 m nalazi se i restoran Janis, gde gosti mogu da uživaju u najražličitijim lokalnim jelima. Glavna ulica je udaljena približno 200 m i u njoj se nalaze marketi, pekare i restorani.
SADRŽAJ: U prizemlju se nalazi i recepcija sa velikim holom i garniturom za sedenje, koja je gostima na raspolaganju svakodnevno. Gostima je na raspolaganju bazen, sa odeljkom za decu (okružen travnatim delom za igru), suncobrani, kao i prelep mediteranski vrt prepun cveća i palmi u kom mogu da se opuste i uživaju. Apartmani Venus Palace ne poseduju sopstveni parking ali se gosti uvek mogu parkirati ispred ili u neposrednoj blizini objekta.
APARTMANI: Apartmani Venus Palace poseduju 22 dvokrevetna i trokrevetna apartmana sa ukupno 66 kreveta. Apartmani su u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kadom, terasu sa garniturom za sedenje. Posteljina u apartmanima menja se na svakih 5 dana. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana, već se doplaćuje na licu mesta. Apartmani Venus Palace su idealno mesto za sve generacije, a posebno porodice sa malom decom

 



Sign In