hotel Angella Wellness & Spa

Lokacija: u srcu Turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Deo kompleksa Konaci Sunčani vrhovi su kompletno renovirani i pretvoreni u hotel Angella, čime je ovaj kompleks upotpunio svoju ponudu modernim hotelom sa 130 soba i apartmana, kategorisanim sa 4 zvezdice.
Sadržaj: recepcija, besplatan wireless internet, restoran Dancing, lobby & aperitiv bar, menjačnica, prodavnica, novinarnica, skijašnica, otvoreni javni parking, kongresni centar, spa centar, restoran Angella istoimenog hotela funkcioniše kao pansionski restoran u kome se jela služe po principu švedskog stola kao i klasičnog servisa kada je takva usluga ugovorena. Izgradnjom nove moderne i prostrane recepcije, otvoren je i prelepi Angella lobbi bar, čime je zaokružena usluga koja je pre svega namenjena porodicama sa decom. Hotel poseduje i Wellness centar gde su gostima na raspolaganju jacuzzi, hammam, finska sauna, infra sauna, kneipp, salon za masažu, teretana, spa cafe.
Sobe: dvokrevetne ili dvokrevetne sa jednim ili dva pomoćna ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini-barom i fenom. Apartmani su dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim ili dva pomoćna ležaja, sastoje se iz dve prostorije i opremljeni su kao i sobe.
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samposluživanje)





Sign In