TN SLOVENSKA PLAŽA - Budva

LOKACIJA: u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu skoncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor - od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni - Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom. 
SADRŽAJ: dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje đakuzija tokom dana i uživanju u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gdje se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima. Gostima su na raspolaganju i svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena i tereni za mini golf na prostoru od 400 kvm, koji se mogu koristiti uz doplatu. Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 kvm deca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutka namenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd... Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive. U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15. septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, uličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan. Turističko naselje sadrži još i otkriveni i natkriveni parking (uz doplatu), wifi internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen (uz doplatu).
SOBE: sve smeštajne jedinice su adaptirane i opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 3+* i 4*. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Najveći broj soba ima i terasu (uz doplatu). Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom: kupatilo sa tušem, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.
USLUGA: polupansion - doručak i večera ili All inclusive - sve uključeno Sign In