VILA FILIPOS

LOKACIJA: nalaze se u novom delu Stavrosa, u glavnoj ulici nedaleko od novoizgrađene crkve. Od gradske plaže je udaljena odo 200m
SADRŽAJ: objekat je okružen dvorištem u kom se nalazi uredan travnjak sa prelepim vrtom.Ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila pored samog objekta.
APARTMANI: Apartmani koji su po strukturi trokrevetni, imaju spavaći deo sa jednim francuskim i ležajem za jednu osobu. Pored toga sadrže još i opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), kupatilo, terasu, TV i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta.
Objekat sadrži i duplex apartmane koji su po strukturi šestokrevetni, sedmokrevetni i osmokrevetni. Svaki od duplex apartmana u sastavu ima i opremljenu kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider), trpezariju, kupatilo i terasu a u spavaćem delu nalaze se TV i klima uređaj čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana i koji se doplaćuje na licu mesta. Posteljina se u apartmanima menja svakih 5 dana. Svi apartmani imaju terasu sa garniturom za sedenje. Pogled sa terase je na glavnu ili sporednu ulicu.



Sign In