GARNI HOTEL VILA MILORD RESORT

LOKACIJA: ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero. Vila se nalazi u glavnoj aleji na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim Platanima koji dostižu svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima. 
SADRŽAJ: recepcija, restoran, bar i bašta sa terasom,  11 dvokrevetnih soba, 2 apartmana i 2 poluapartmana, Spa i wellness (infracrvena sauna, otvoreni i zatvoreni bazen, đakuzi), besplatan wi-fi internet, seminar sala,  parking i obezbeđenje.
SOBE: kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru,  besplatan WI-Fi. Mogućnost  dodavanja pomoćnog ležaja ili kreveta za bebu.
USLUGA: noćenje sa doručkom -švedski sto (samoposluživanje).

 



Sign In