GARNI HOTEL SAVICA

LOKACIJA: Nalazi se u centru Bleda, preko puta Hotela Rikli Balance 4* superior (ex Golf), nisu povezani toplim hodnikom. Hotel Savica*** je nedavno renoviran i prvi je porodični hotel u Sloveniji.
SADRŽAJ: 90 soba i 14 suite soba sa kuhinjskom nišom, recepcija, restoran za doručak, dok se večera služi u okviru susednog hotela Rikli Balance 4* - ex Golf), igraonica za decu, Gostima je na raspolaganju korišćenje wellness centra Živa.
SOBE: Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar i sef, a većina soba ima balkon. Porodične sobe sastoje se od dve standardne povezane sobe sa dva kupatila (u jednom tuš kabina, a u drugom kada).
USLUGA: Polupansion – doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje).
WELLNESS CENTAR ŽIVA, moderan centar u kome se nalaze najveći unutrašnji termalni bazeni na Bledu sa kojih se kroz staklene zidove pruža panoramski pogled na jezero. Bazeni su na dva nivoa, a povezuje ih manji tobogan. Pored ovog bazena za odrasle, najmlađima je na raspolganju i jedan dečiji. Temperatura vode u bazenima je 30° C. Posetioci se mogu potpuno opustiti u jednom od dva whirlpool-a sa masažerima temperature 35° C. U sastavu wellness centra je i Svet Sauna čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. Ovde su gostima na raspolaganju klasična finska sauna i još dve finske saune sa nižom temperaturom, od toga je jedna sa svetlosnom, a druga sa aroma terapijom, dve parne saune od kojih je jedna aromatizovana za inhalaciju, lakonium za rashlađivanje i opuštanje na toplim kamenim krevetima, tuševi iznenađenja, spoljašnji hladni bazen iwhirlpool. Poseban deo ponude wellness centra Živa predstavljaju alpski wellness programi, masaže, kupke, kao i nega lica tela.



Sign In