HOTEL ALEXANDROS PALACE - OURANOPOLIS

LOKACIJA: 140 km od Soluna, oko 200m od sopstvene plaže (prolaz ispod puta) i na samo oko 5km pre letovališta sa kojim je povezan hotelskim kombijem (uz doplatu na licu mesta). Izuzetno lep, prijatan i komforan hotel, “village“ tipa, renoviran 2007. godine, sastoji se iz desetak manjih objekata sa sobama, prostranim i veoma luksuznim suite i apartmanima od kojih većina ima pogled na more i ostrva Amuljanija.
SADRŽAJ: veliki otvoreni bazen, dečji bazen, odličan novi SPA (korišćenje zatvorenog grejanog bazena, jacuzzi-ja, saune i hamama se naplaćuje po osobi po satu, dok se masaže i tretmani naplaćuju po cenovniku SPA centra), prodavnica, tri konferencijske sale, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), bilijar, fitness, dečje igralište i klub, animacija… učiniće Vaš odmor u ovom hotelskom kompleksu nezaboravnim. 2009. godine je izgradjen jos jedand deo hotela i jos jedan otvoreni bazen. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se plaćaju. Na plaži se mogu iznajmiti čamci kojima se veoma brzo može stići na fantastična pešana ostrva Amuljanija.
SOBE: TWC ili kada sa fenom, terasa, A/C, telefon, frižider, TV, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate), aparat za kafu/čaj. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Standardne porodične sobe (family room) imaju pogled na baštu ili na more, veličine su cca 35 kvm i namenjene su za 2-5 osoba (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe u istoj prostoriji). Superior porodične sobe (family room) imaju pogled na more, veličine su cca 45 kvm i namenjene su za 2-5 osoba (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe u istoj prostoriji). Executive porodične sobe (family room) imaju pogled na more, veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe). Junior suite su veličine cca 40 kvm i namenjeni su za 2-4 osobe. Svaki je posebno uredjen i postoje 2 tipa: prvi ima odvojenu spavaću sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevni boravak (2 sofe), a drugi se sastoji iz kombinovane dnevno-spavaće sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe u istoj prostoriji).
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)
ili PA – doručak, ručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)
www.alexandroshotel-halkidiki.com



Sign In