GRAND HOTEL PRIMUS - TERME PTUJ

LOKACIJA: u termama Ptuj, nedaleko od centra grada.
SADRŽAJ: glavni restoran, a la carte restoran Primus, klub Gemina XIII, WELLNESS CENTAR VALENS AUGUSTA koji se sastoji iz tri dela: IMPERIUM (sa ponudom tretmana za negu lica i tela), FLAVIA (sauna centar u čijem sastavu su rimska vip sauna, finska, aroma, blatna, slana soba, whirlpool sa termalnom vodom i hladan bazen) i VESPASIANUS (u kome se nalazi unutrašnji bazen sa izlazom u spoljašnji, dečiji bazen i whirlpool).
SOBE: sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef, balkon ili terasu, bademantil i peškire. 
USLUGA: polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoosluživanje) 
Termalni Vodeni Park
TERMALNI VODENI PARK obuhvata površinu od 4.200 m2 ima ukupno 12 bazena, od toga 6 unutrašnjih i 6 spoljašnjih. U zimskom delu su pored ovih bazena i jedan tobogan, bazen sa masažerima, dečiji i terapijski bazen, a u letnjem delu su pored bazena i 4 tobogana. Ovaj park nalazi se preko puta Grand hotela Primus 4*.
U okviru termalnog parka gosti takođe mogu da se prepuste opuštanju i uživanju u finskim, turskim i aroma sunama, kao i različitim vrstama masaža i kupki. Saune u vinskim bačvama nude poptuno novi doživljaj u drvenom ambijentu, a posebnu atrakciju predstavlja finska sauna u obliku tipične prekmurske kućice “cimprače”.



Sign In