Hotel Srebrnac

LOKACIJA: Nalazi se na putu od Brzeća ka turističkom centru Kopaonik i ujedno je prvi objekat u okviru ski centra. Skijaši sigurno smatraju ovaj hotel najbolje pozicioniranim na celom Kopaoniku. Ispred objekta se nalaze moderni brzi četvorosed kao i i žičara – tanjir, koji vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. Ove dve žičare pokrivaju 9 staza u ukupnoj dužini oko 12 km i sve su pokrivene veštačkim osnežavanjem. Dve staze su nosioci FIS licence (takmičarske) i na njima se održavaju takmičenja i pripreme ski klubova i reprezentacija. U okviru objekta postoji ski-lift za početnike na kome licencirani instruktori goste hotela uvode u svet skijanja. Hotel je namenjen skijašima zbog blizine staza, ali i porodicama koje će sa decom uživati u mirnoj zimskoj atmosferi. Od centra, hotel je udaljen 3km.
SADRŽAJ: Restoran sa kaminom, etno ćevabdžinica sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur, TV sala, teretana, sauna, diskoteka za noćni provod, ski&rental servis, sportski tereni, parking. U okviru hotela su saržaji kao što su GAME ROOM sa sadržajima za mlađe i starije, restoran sa galerijom, ski bife sa terasom koja ima predivan pogled na Gobelju, teretana sa saunom. U objektu postoji WI-FI mreža koja je besplatna za sve goste. 
SOBE: Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon.
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera (doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - izbor jela sa menija)

 



Sign In