Hotel Putnik

Lokacija: Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv.

Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim. Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba.

Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Dodatni sadržaj: SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.

Pogodnost: Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Restorani: U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju.Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola.

Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.

Wellness: Zatvoren bazen za odrasle, zatvoren bazen za decu, jacuzzi, finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo I tapidarijum.

Kongres: Jedna kongresna sala sa maksimalnim kapacitetom od 150 osoba u teatar stilu sedenja. Kongresna sala pogodna je za organizaciju kako privatnih tako i poslovnih događaja (sastanaka, seminara). Sala poseduje svu potrebnu audio vizuelnu opremu.

Sport: Hotel poseduje otvorene sportske terene ( košarka, odbojka, vfudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova, teretana.



Sign In