HOTEL AKRATHOS BEACH - OURANOUPOLIS

LOKACIJA: 140 km od Soluna, 2 km od Ouranoupolisa, 150 m od plaže sa kojom je povezan mostićem preko glavnog puta. Veliki porodični hotel koji se sastoji iz nekoliko kaskadno raspoređenih objekata, smeštenih u prelepom maslinovom vrtu. Izgrađen je u stilu svetogorskog manastira.
SADRŽAJ: restorani, taverna, lobi bar, bar pored bazena i na plaži, wi-fi Internet u lobiju (uz doplatu na licu mesta), TV sala, Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), teren za mali fudbal i košarku, mini market, dečji klub i dva igrališta, bazeni, dečji bazen, fitness centar, odbojka na plaži, uslovi za bavljenje vodenim sportovima (uz doplatu n a licu mesta), stoni tenis, bilijar (uz doplatu na licu mesta), izvanredna animacija odraslih i dece, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: direktan ili bočni pogled na more i ostrva arhipelaga Amuljani, TWC sa fenom, telefon, SAT TV, A/C, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 18 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa ili kreveti na sprat). Suite su veličine cca 40-44 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe). Usluga u hotelu Arkrathos Beach je sve uključeno – doručak i večera “švedski sto” (samoposluživanje), dok je za ručak “švedski sto” sa samo jednim predjelom i glavnim jelom.
USLUGA: All inclusive (sve uključeno) - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje), ručak (jedna vrsta predjela i glavnog jela).

www.akrathos-hotel.gr

 



Sign In