HOTEL XENIOS DOLPHIN BEACH - POSSIDI

LOKACIJA: na zapadnoj strani poluostrva, u malom letovalištu Possidi, na samoj obali, od koje ga deli ulica - šetalište.
SADRŽAJ: recepcija, bazen, restoran, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano-šljunkovite plaže, wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), TV salu... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) - za rezervacije na bazi polupansiona.
SOBE: sve sobe u svom sastavu imaju TWC sa fenom, A/C, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), SAT TV i terasu. Standardne sobe sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 23 kvm i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski"ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su veličine cca 30kvm i namenjene su za smeštaj 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofe). Porodične sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju, a sa pogledom na more na prvom ili drugom spratu. 
USLUGA: polupansion - doručak i večera ili All inclusive (sve uključeno) - švedski sto (samoposluživanje)



Sign In