HOTEL NAIAS - HANIOTI

LOKACIJA: na samoj plaži u Haniotiju. Tačna lokacija hotelske plaže je na samom kraju gradske plaže i krase je sitan pesak i kristalno čisto more.
SADRŽAJ: hotel apartmanskog tipa, sastoji se iz dve zgrade, stare koja se nalazi na samoj plaži i nove koja se nalazi preko puta. U svom sastavu hotel ima otvoreni bazen, bazen za decu, restoran, bar kraj bazena, bar na plaži, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: sve smeštajne jedinice (studia i apartmani) opremljene su balkonom ili terasom, malom kuhinjom, kupatilom, TV-om, fenom, krevetcem (na upit, bez doplate), sefom (uz doplatu 2 eur dnevno, na licu mesta), A/C. Studiji se sastoje iz jedne prostorije, namenjeni su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Apartmani su veoma prostrani, sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski ležaj") i dnevne sobe (sa sofom), opremljene kuhinje, kupatila, balkona ili terase. Superior studiji i apartmani su renovirani za sezonu 2019. godine.
USLUGA: noćenje sa doručkom ili polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)
www.naiashotel.gr



Sign In