HOTEL BLUE DOLPHIN - METAMORFOSSI

LOKACIJA: 80 km od Soluna, 2 km pre Metarmofosisa, oko 70 metara od plaže od koje ga deli lokalni put. Ušuškani bungalovi mediteranskim zelenilom i alejama cveća, u borovoj hladovini, predstavljaju pravi mali raj za decu i one željne opuštenog i mirnog odmora.
SADRŽAJ: restoran, lobi sa barom, veliki bazen sa barom, dečiji bazen, klub i igralište, Spa centar (ulaz u centar se naplaćuje i uključuje korišćenje jacuzzi-ja, hamama, saune, teretane, dok se posebno plaćaju tretmani i masaže), Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), mini market, terene za tenis, košarku, odbojku, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking... U hotelu se organizuje i animacija za decu i odrasle. Suncobrani i ležaljke oko bazena su na raspolaganju uz naručeno piće u baru, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se plaćaju.
SOBE: TWC, fen, sef, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), terasu, wi-fi Internet (besplatno), mali frižider, A/C, SAT TV. Standardne sobe su veličine cca 18 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj" i pomoćni ležaj). Odredjeni broj soba (manje od standardnih, namenjene za 2 osobe) se prodaju po promotivnoj ceni - promo sobe. Superior sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj" i sofa). Deluxe sobe se nalaze u novoiygradjenoj zgradi, imaju pogled na more, veličine su cca 28-30 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj" i sofa). Porodične sobe (family room i deluxe family room) se nalaze u prizemlju, veličine su cca 30 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i 1 ili 2 sofe). Suite i deluxe suite (novi tip smeštaja, od 2015. godine) imaju pogled na more i veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa), odvojenog kliznim (staklenim) vratima.
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).
www.bluedolphinhotel.eu



Sign In