HOTEL ATHOS PALACE - KALITHEA

LOKACIJA: veliki kompleks (sa hotelom Pallini Beach) na obali, dva kilometra od gradića Kalitea, u parku okružen borovom šumom.
SADRŽAJ: sopstvena plaža, parking, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, razne prodavnice, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), usluge masaže (uz doplatu na licu mesta), restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, otvoreno i zatvoreno dečije igralište i celodnevna dečija animacija, šest teniskih terena (korišćenje terena se naplaćuje oko 7 eur po satu), košarkaški teren, odbojka na plaži i oprema za vodene sportove (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih. Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za plažu se plaćaju.
SOBE: lepe i komforne, svaka sadrži TWC sa fenom, frižider, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon i terasu. Standardne sobe su sa pogledom na more ili planinu, veličine su cca 23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Pored standarnih soba u hotelu su na raspolaganju su junior suite (cca 45 kvm, u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou (sofa) i galerijom sa 2 standardna ili "francuskim" ležajem; imaju pogled na planinu) i superior suite (cca 60 kvm, u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou (sofa) i glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou (2 standardna ili "francuski" ležaj), sadrže dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa đakuzijem na gornjem), i terasu sa pogledom na more)…
USLUGA: polupansion - doručak i večera ili sve uključeno – “švedski sto” (samoposluživanje). 
www.athospalace.com



Sign In