HOTEL MELISSA GOLD COAST - PSAKOUDIA

LOKACIJA: Hotelski kompleks koji se nalazi u mestu Psakoudija i sastoji se od 4 zgrade koje predstavljaju glavni kompleks i jedne anex zgrade koja je udaljena na oko 400m od glavnog kompleksa, na oko 80m od plaže.
SADRŽAJ: restoran, bar, bazen (ležaljke i suncobrani besplatno oko bazena), sef (dodatno se plaća), sopstveni parking besplatan za goste hotela.
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i family sobe (porodična soba – jedna prostorija, odgovarajuće kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja ili sofom na razvlačenje).Sve smeštajne jedinice su opremljene TWC-om,mini frižiderom, klima uređajem, TV-om i balkonom ili terasom. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice.
VAŽNA NAPOMENA: otkaz rezervacije u periOdu trajanja first minute programa za hotel “Melissa Gold Coast” podleže troškovima otkaza u iznosu uplaćenih sredstava (a prema uslovima ranog bukinga), bez obzira na period otkaza aranžmana, a prema ugovorom predviđenim uslovima hotela).
WiFi: u zajedničkim prostorijama hotela - besplatno.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom /doručak švedski sto – samoposluživanje/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.hotelmelissa.gr



Sign In