HOTEL ELEA VILLAGE - AKTI ELIAS

LOKACIJA: 100 km od Soluna, 10 km od Nikitija, oko 9 km od Neos Marmarasa, hotel starijeg datuma, smešten je pored obale, između dve peščano-šljunkovite plaže (koje nisu hotelski organizovane) udaljene oko stopedeset i oko dvesta metara od ulaza. Okružen zelenilom, smestio se u najlepšem delu Sitonije, na svega oko devet kilometara pre Neos Marmarasa.
SADRŽAJ: glavna zgrada i nekoliko manjih sa sobama, a u kompleksu se nalazi recepcija, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), menjačnica, restoran, bazen, bar kod bazena, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, TV sala, parking, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta)... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.
SOBE: TWC sa fenom, terasu, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), SAT TV, A/C i telefon. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Superior sobe su prostranije od standardnih i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili "francuski" i standardni ležaj i pomoćni ležaj). Family apartmani su namenjeni za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja, a u drugoj "francuski" ležaj).
USLUGA: PP - polupansion – doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno) - švedski sto (samoposluživanje)

www.eleavillage.com

 

 



Sign In