HOTEL MACEDONIAN SUN *** - KALITHEA

LOKACIJA: Hotelski kompleks pripada lancu G-hotela i nalazi se na oko 2 km od centra mesta Kalithea, na uzvišenju, oko 500m plaže.
SADRŽAJ: restoran, bar, bazen, dečije igralište, mini market, animacija za goste.Gosti mogu da koriste pojedine sadržaje hotela Athos Palace i Pallini Beach koji se nalaze preko puta.
Ležaljke i suncobrani: besplatni oko bazena. Peškiri za plažu - uz depozit. Parking: Sopstveni parking (besplatan za goste hotela).
SOBE: Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, Suite sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, maksimum za smeštaj 4 odrasle osobe), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini frižiderom, balkonom ili terasom.
WiFi: u zajedničkim prostorijama hotela besplatan.
USLUGA: PP - polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/ ili ALL inclusive/ sve uključeno prema hotelskim pravilima/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.macedoniansun.gr



Sign In