APARTMANI MAXI CENTAR

LOKACIJA: Maksi Centar smešten je u samom centru Zlatibora, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, udaljenoj 30m od pijace (preko puta Hotela Mona).
SADRŽAJ: interfon, lift, podzemna garaža. U prizemlju zgrade nalazi se prodavnica Maxi koja olakšava svakodnevnu kupovinu.
APARTMANI: Maksi-Centar obuhvata šest apartmana (Apartmani: S8, S9, S11, S12,S13 i S14), koji se sastoje od ulaznog predprostora, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom. Spavaće sobe su opremljene sa francuskim ležajem 200cm × 140cm, a dnevne sobe trosedom standardnih dimenzija i foteljom. Raspolažu sa nezavisnim etažnim grejanjem, LCD televizorom u dnevnom boravku, kablovskom, besplatnim wireless internetom, fenom za kosu, kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom, frižiderom, grejnim telom sa ravnom pločom i mikrotalasnom. Pored gore navedenog, Apartmani: S8, S11, S12 i S14 imaju LCD televizor i u spavaćoj sobi, kao i terasu.
Svih šest apartmani su smeštajnog kapaciteta do 4 osobe, ali se razlikuju se po površini. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto u podzemnoj garaži. Mogućnost korišćenja krevetca za bebe.



Sign In