HOTEL GOLDEN STAR City resort

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
SADRŽAJ: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), peškiri za plažu (besplatno), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran "Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet, mala tertana (besplatno korišćenje za goste hotela), parking (ograničen broj mesta - uz doplatu na recepciji hotela, 19 eur dnevno). Doručak se služi od 07-10:30h, večera od 19:30-21:30h.
SOBE: 44 sobe sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef. Svi kreveti su opremljeni coco-mat dušecima koji su izrađeni od prirodnih materijala koji obezbeđuju visoko kvalitetno spavanje. Nereid sobe su renovirane i imaju direktan pogled na more, Porodične sobe su namenjene za smeštaj 3 osobe i imaju bočni pogled na more, Economy sobe imaju pogled na dvorište, Alkyone sobe se nalaze u novom delu hotela, manje su kvadrature od Economy soba, imaju pogled na dvorište a Seagull Suite ima pogled na more i Solun, nalazi se na polsednjem spratu hotela i sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa sofama na izvlačenje, ima kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa jacuzzi kadom. Zabranjeno je pušenje u sobama.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom - doručak - švedski sto (samoposluživanje), ili PP - polupansion - doručak (švedski sto - samoposluživanje) i večera - švedski sto (samoposluživanje) ili meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.

www.goldenstarhotel.com



Sign In