ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

EGIPAT - 2019

EGIPAT - 2019

Egipat predstavlja jednu od najstarijih civilizacija na svetu, nalazi se na krajnjem severoistočnom delu Afrike i na Sinajskom poluostrvu u Aziji, što znači da se prostire na dva kontinenta. Izlazi na dva mora Sredozemno i Crveno more. Danas je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Egipat se prostire duž reke Nil, gde brojni spomenici beleže smene civilizacija: hram u Karnaku, Dolina Kraljeva, hram kraljice Hatšepsut, Ramzesova grobnica...

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Glavni grad je Kairo, grad retke lepote i pun kontrasta. Ima mnogobrojne stare građevine, čuvene piramide, veliki broj džamija. Veliko istorijsko bogatstvo se čuva u mnogobrojnim muzejima od kojih je Arheološki muzej najbogatiji muzej sa oko 100.000. eksponata egiptologije. Kairo je ne samo najveći grad Egipta, već i celog afričkog kontinenta gde živi preko 16.000.000 stanovnika.

HURGADAHurgada predstavlja jedno od najpoznatijih letovališta Egipta. Nastala je pre manje od jednog veka. Početkom sedamdesetih godina postaje jedno od najpopularnijih letovališta, najviše zahvaljujući izuzetno čistom moru, peščanim plažama i neobično bogatim podvodnim svetom. Noćni život Hurgade nudi raznovrsnu ponudu, od posete mnogobrojnih prodavnica suvenira do izlazaka u veliki broj restorana, cafe barova, diskoteka... Veliki broj izleta koji se organizuje iz ovog mesta učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)