ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018

PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK


SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
GOLDEN STAR City resort GOLDEN STAR City resort

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
SADRŽAJ: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran "Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 9 eur dnevno). Doručak se služi od 07-10h, večera od 19:30-21:30h.
SOBE: 44 sobe (dvokrevetne i trokrevetne) sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište. Zabranjeno je pušenje u sobama
USLUGA: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili  meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu. 

www.goldenstarhotel.com

Detaljnije ...


HOTEL AIGLI HOTEL AIGLI

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 7km
SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno za goste hotela), restoran za doručak, a la carte restoran, cafe bar, sef na recepciji, usluga rent-a-car, poštanske usluge, usluge faxa i kopiranja, parking. Doručak se služi od 7:30-10h.
SOBE: 48 soba, A/C, TV, TWC, fen, mali frižider, wireless internet (besplatno), balkon.
USLUGA: Noćenje ili noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluživanje)

www.aigli-hotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)