ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

PEREA- HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - leto 2019

PEREA- HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI -  leto 2019

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Blizina aerodroma, Aqua parka i Soluna učiniće Vaš odmor drugačijim i nezaboravnim.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK


SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
GOLDEN STAR City resort GOLDEN STAR City resort

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
SADRŽAJ: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), peškire za plažu (besplatno), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran "Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 9 eur dnevno). Doručak se služi od 07-10h, večera od 19:30-21:30h.
SOBE: 44 sobe sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef. Superior sobe su renovirane i imaju direktan pogled na more, Standardne sobe imaju bočni pogled na more, Economy sobe imaju pogled na dvorište. Zabranjeno je pušenje u sobama
USLUGA: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili  meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu. 

www.goldenstarhotel.com

Detaljnije ...


HOTEL AIGLI HOTEL AIGLI

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 7km
SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno za goste hotela), restoran za doručak, a la carte restoran, cafe bar, sef na recepciji, usluga rent-a-car, poštanske usluge, usluge faxa i kopiranja, parking. Doručak se služi od 7:30-10h.
SOBE: 48 soba, A/C, TV, TWC, fen, mali frižider, wireless internet (besplatno), balkon.
USLUGA: Noćenje ili noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluživanje)

www.aigli-hotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)