ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

KING'S COLLEGES

KING

Od svog osnivanja 1957. godine, King’s Colledge svojim studentima pruža najviše standarde u učenju engleskog jezika. Priznat je od strane British Council-a i English UK-a, što predstavlja garanciju visokog kvaliteta obrazovanja. Kursevi su namenjeni polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

LONDON, glavni i ujedno najveći grad u Velikoj Britaniji, smešten na obalama Temze, predstavlja kulturno-istorijsko središte zemlje i grad vekovne engleske tradicije. Svaki posetilac ove metropole naći će zabavu u brojnim muzejima, bioskopima, pozorištima, restoranima, pabovima, klubovima, sportskim i šoping centrima. King’s škola se nalazi u Bckenham-u, jugoistočnom rezidencijalnom predgrađu Londona, na 15-20 minuta vožnje od centra grada. Škola je smeštena u dve zgrade u viktorijanskom stilu sa divnom baštom, poseduje 18 moderno opremljenih učionica, kompjutersku salu, jezičku laboratoriju, biblioteku , kafeteriju i prostoriju za društvene igre. U neposredoj blizini škole nalazi se sportski centar sa zatvorenim bazenom, saunom, teretanom i studiom lepote gde se studentima Kings-a pružaju usluge po specijalnim cenama.

Starost polaznika

14+ 

Vrste kurseva

Vacation Extra, Compact Course, Intensive Cours

Trajanje kursa

2, 3 ili 4 nedelje

Broj časova nedeljno

15 ili 21

Broj studenata u grupi

max 14

Smeštaj

U porodici u 1/1 ili 1/2 sobama

 

 

BOURNEMOUTH je popularno letovalište i univerzitetski grad poznat po svojim prelepim peščanim plažama koje se kilometrima pružaju duž južne obale Velike Britanije. Njegove divne bašte i parkovi, brojni pabovi, restorani, diskoteke, bioskopi, sportski i šoping centri kao i mesta od istorijskog značaja privlače na hiljade studenata iz celog sveta. King’s škola se nalazi u prjatnom delu grada, okružena zelenilom, na samo pet minuta šetnje od centra grada. Smeštena je u dve zgrade u viktorijanskom stilu, sa prostranom baštom i terenima za košarku, fudbal i odbojku. Škola poseduje 28 moderno opremljenih učionica, kompjutersku i jezičku laboratoriju, multimedijalnu biblioteku, salu za društvene igre, kafeteriju i restoran.

Starost polaznika

13 +

Vrste kurseva

Vacation extra, Compact Course, Intensive Course

Trajanje kursa

2, 3 ili 4 nedelje

Broj časova nedeljno

15 ili 21

Broj studenata u grupi

max 14

Smeštaj

U porodici u 1/1 ili 1/2 sobama

 

 

OXFORD, najstariji univerzitetski grad u Engleskoj, smešten na reci Temzi pleni predivnom arhitekturom starih univerzitetskih zdanja, slikovitim uličicama i divnim parkovima. Danas je Oksford dinamičan poslovni i zabavni centar sa brojnim muzejima, pozorištima, bioskopima, pabovima, restoranima, diskotekama, sportskim i šoping centrima. King’s škola nudi svojim studentima visoke akademske standarde za učenje engleskog jezika i nesvakidašnju priliku da postanu deo ovog svetski priznatog univerzitetskog grada. Škola je smeštena u tihom i mirnom delu grada, na samo 10 minuta vožnje autobusom od centra i svega nekoliko metara od sportskog centra sa zatvorenim bazenom, saunom i teretanom. Zgrada raspolaže sa 21 učionicom, jezičkom laboratorijom, salom za kompjutere, bibliotekom, umetničkim ateljeom, kafeterijom i restoranom.

Starost polaznika

16+

Vrste kurseva

Compact Course, Intensive Course

Trajanje kursa

2, 3 ili 4 nedelje

Broj časova nedeljno

15 ili 21

Broj studenata u grupi

max 14

Smeštaj

U porodici u 1/1 ili 1/2 sobama


 

VIZE su obavezne za ulazak u Veliku Britaniju. Prema pravilima Ambasade Velike Britanije neophodno je lično prisustvo prilikom predaje zahteva. Naše osoblje će Vam pomoći u popunjavanju on-line aplikacije. Ukoliko se viza ne odobri, ambasada zadržava iznos za troškove viziranja pasoša. Da bi se viza blagovremeno obezbedila, za kurs se morate prijaviti što pre. Za dobijanje vize moraju se podneti odgovarajuća dokumenta, o čemu ćete dobiti informaciju prilikom prijave za kurs.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)