ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

LEFKADA - GRČKA - leto 2019

LEFKADA - GRČKA - leto 2019

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Pored fantastičnih pejzaža može se pohvaliti i prelepim glavnim gradom Lefkasom koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Lefkada obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa kristalno čistim i izrazito plavom bojom mora i rajskim plažama sa belim peskom, tradicionalnim grčkim selima, mnogobrojnim crkvama, bogatom ponudom taverni, hotela, restorana i barova..

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Neke od najpoznatijih plaža su Porto Kaciki, Egremni, Agios Joanis, Katisma, Atani, Sivota... Ostrvo je prekriveno gustom borovom šumom i maslinjacima. Šarenilo kućica i crkava krasi uzane ulice kojima se širi miris cveća. Veliki broj taverni, restorana, barova i hotela upotpunjuje turističku ponudu ostrva koja će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih posetilaca.
NIDRI
Nidri se nalazi se na istočnoj obali ostrva, i najpopularnije je letovalište na Lefkadi. Od glavnog grada je udaljeno 17
km, a od luke Vasiliki 21 km. Nidri ima svoju luku odakle svakodnevno polaže brodovi koji vode u obilaske okolnih ostrva: Kefalonije, Itake i Meganisi. Nidri je okružen zelenilom i maslinjacima, a na samo 4 km od gradića nalaze se i Nidri vodopadi. U svojoj ponudi ima veliki broj restorana nacionalne i internacionalne kuhinje, poslastičarnica, noćnih barova, supermarketa... Ima dugačku, šljunkovitu, gradsku plažu.
PERIGIALI
Mirno mesto nadomak Nidrija, koje se nalazi na oko 13 km od grada Lefkasa. Ova zelena oaza obećava miran i opuštajući odmor uz šetnje pokraj luke. A pogled na čuveno ostrvo Skorpios, kao i manja susedna ostrva upotpuniće vam uživanje.


GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)